De winnaars  van het Dobberraadspel: Tygo Jansen, Thijn Luttikholt en Bas klein Avinck. Foto: GHV
De winnaars van het Dobberraadspel: Tygo Jansen, Thijn Luttikholt en Bas klein Avinck. Foto: GHV

Prijzen GHV Vis Challenge en Dobberraadspel uitgereikt

Algemeen

GROENLO - Zondagmorgen12 september zijn bij de Wilhelminabank de prijzen uitgereikt voor de GHV Vis Challenge en het Dobberspel. Deze beide acties van de Groenlose Hengelsport Vereniging liepen tot 1 september en was het dus tijd om de vele prachtige te winnen prijzen uit te reiken.

Dobberraadspel
Het Dobberraadspel is een nieuwe activiteit van de GHV en in totaal zaten er 123 dobbers in de glazen koker. Ruim dertig inzendingen kwamen binnen en niemand had het goed, aldus voorzitter Erik Mentink. Voor degene die het dichtst erbij zaten waren drie prachtige viskoffers beschikbaar gesteld. Tygo Janssen zat er met 128 dobbers het dichtst bij en mocht als eerste de viskoffer uitzoeken. Hierna ontvingen Thijn Luttikholt (107 dobbers) en Bas Klein Avinck (141 dobbers) een mooie viskoffer. Iedereen was ontzettend blij met de mooie prijzen en het was dus een schot in de roos. Volgend jaar is er opnieuw een Dobberraadspel.

GHV Vis Challenge
Bij de GHV Vis Challenge was het de bedoeling om een foto van een mooie visvangst op te sturen en er kwamen mooi wat inzendingen binnen. Van mooie snoeken tot prachtige karpers ,van alles passeerde de revue. De volgende personen hebben een mooi schepnet e/o een onthaakmat gewonnen.

Senioren: Roy Klein Gunnewiek; Dinja Oosterholt en Wouter Remmelink.

Jeugd: Gijs Dibbets; Wes Dibbets; Tim Reinders; Dior Overkamp; Lars Kroekenstoel; Bas Klein Avinck en Roy Klein Gunnewiek. Dior Overkamp en Tim Reinders waren verhinderd bij de prijsuitreiking en zullen de prijs op een later tijdstip ontvangen.

Ook volgend jaar zal er weer een GHV Vis Challenge gehouden worden. Al met al kan kijkt de organisatie terug op twee leuke acties van de GHV die zoals gezegd volgend jaar zeker herhaald zullen worden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids