Nieuws van de Seniorenvereniging Groenlo

GROENLO - Na een lange coronaperiode kan de Seniorenvereniging Groenlo weer starten met activiteiten. Nog wel met de coronamaatregelen die gelden voor de horeca: vanaf 25 september met een geldig bewijs van vaccinatie/herstel/test.

Zaterdagmiddag 2 oktober is er, samen met de KBO-leden van Oost Gelre, bij Erve Kots in Lievelde een optreden van Die Slingetaler en Sandra Vanreys, met na afloop erwtensoep en een toetje. Hiervoor is wel een eigen bijdrage en toegangskaart nodig. Er is een beperkt aantal kaarten, dus wees er snel bij. De leden hebben er al nadere informatie over ontvangen.
Op dinsdagmiddag 5 oktober beginnen is er om 14.00 uur de jaarlijkse ledenvergadering. Nadien is er een fotopresentatie van natuurfotograaf Rob Reijnen met als thema ‘Van Pool tot Pool’. Het jaarlijkse reisje is op dinsdag 12 oktober, dit keer gaat het naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest, daarna naar De Dekselse Pannetjes in Terwolde. Opgave hiervoor is nog mogelijk, er zijn nog wat plaatsen vrij in de dubbeldekker. Net als in het openbaar vervoer zijn in de bus de mondkapjes nog verplicht.

De Seniorenvereniging gaat ook weer deelnemen aan de Rabo Clubsupport-actie. Om zoveel mogelijk geld te krijgen van die actie zijn stemmen van de Rabobank-leden nodig. Hiermee kan de vereniging de senioren iets extra’s bieden. 

Ook interesse om lid te worden van de Seniorenvereniging en mee te doen met de maandelijkse activiteiten op de dinsdagmiddag? Men is van harte welkom om vrijblijvend een middag bij te wonen. 

Informatie: dhr. T. Giezen, tel.06-57533626, of mevr. M. Peters, tel.06-30891680. 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden