Han Helmers (l) en John Klein Gunnewiek gaan samen verder onder de naam Gunnewiek-Helmers Autobedrijf. Foto: PR

Han Helmers (l) en John Klein Gunnewiek gaan samen verder onder de naam Gunnewiek-Helmers Autobedrijf. Foto: PR

Autobedrijf John Klein Gunnewiek wordt Gunnewiek-Helmers Autobedrijf

Algemeen

Autobedrijf John Klein Gunnewiek wordt Gunnewiek-Helmers Autobedrijf

GROENLO- Het is al jaren een begrip in de regio: tankstation en garage John Klein Gunnewiek bij de rotonde aan de Ruurloseweg in Groenlo. Vanaf 1 januari 2022 gaat John (57) de samenwerking aan met Han Helmers (32) van Autoservice Helmers. Het bedrijf gaat verder onder de naam: Gunnewiek-Helmers Autobedrijf.

Door Kyra Broshuis

Van toevallige ontmoeting tot samenwerking
Nog een paar jaar werken en dan rustig afbouwen: dat was het plan van John. Sinds 1990 is hij eigenaar van het garagebedrijf aan de destijds nieuwe rondweg. Door de jaren heen breidde hij zijn bedrijf verder uit: met tankstation en wasstraat (1996), een verdubbeling qua garage-oppervlakte (2000) en een showroom (2008). Maar een opvolger voor zijn plan had hij niet. Tot hij tijdens de carnaval in 2020 bij Café Halfweg aan de praat kwam met Han, die sinds 2012 zijn allround autobedrijf runt in een gehuurd pand op Den Sliem. John: “We kenden elkaar niet, maar kwamen toevallig met elkaar in gesprek.” Han: “Het is eigenlijk heel bijzonder hoe het gelopen is. Ik was al een tijdje op zoek naar een andere ruimte. Met John sprak ik over onze bedrijven en toekomstplannen en dat sloot eigenlijk mooi op elkaar aan. Een paar dagen later hebben we gebeld om te horen of het serieus was; dat was het!” Bijna twee jaar later gaat de samenwerking dan echt van start.

Samen verder onder een nieuwe naam
Per 1 januari verhuist Autoservice Helmers dus van Den Sliem naar de Ruurloseweg. Qua dienstverlening verandert er niets: klanten van Klein Gunnewiek en Autoservice Helmers kunnen blijven rekenen op de service en kwaliteit die ze gewend zijn. “Met de samenvoeging van Autobedrijf John Klein Gunnewiek en Autoservice Helmers zijn we klaar voor de toekomst!”, besluiten beide heren.

Nieuwe website onderweg
Meer informatie over de samenwerking en dienstverlening van Gunnewiek-Helmers Autobedrijf vind je binnenkort op www.gunnewiek-helmers.nl.


www.johnkleingunnewiek.nl 

www.autoservicehelmers.nl 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids