<p>Eieren gemaakt van textiel en kraaltjes. Foto: Hobby- en kaartenbeurs&nbsp;</p>

Eieren gemaakt van textiel en kraaltjes. Foto: Hobby- en kaartenbeurs 

Grote hobbybeurs bij Erve Kots te Lievelde

LIEVELDE - Zondag 10 oktober is er alweer voor de 31ste keer een grote hobby- en kaartenbeurs bij Erve Kots aan de Eimersweg 4 in Lievelde. Van 10.30 tot 16.30 uur zullen zo’n 30 hobbyisten uit de Achterhoek in de sfeervolle zaal van de horecauitspanning hun hobby tentoonstellen en demonstraties verzorgen. De entree bedraagt 2,50 euro (kinderen tot 12 jaar gratis).

Sieraden, kaarten, groendecoratie, handdoekcadeautjes, zijde, glas graveren, kussens, daimond painting, decoratie voor binnen en buiten, hobbymateriaal en nog veel meer. Kaarten, kaarten en nog eens kaarten. Kaarten voor elke gelegenheid, in alle kleuren en maten en technieken. Erve Kots is deze zondag een waar walhalla voor de kaartenliefhebber maar zeker ook voor bezoekers die ideeën op willen doen voor een (nieuwe) hobby, op zoek zijn naar leuke cadeautjes, de nieuwste kerstkaarten, materiaal of gewoon voor de gezelligheid.

Om deel te nemen of om als bezoeker te komen is er wel het een en ander veranderd. Bij de entree wordt gevraagd naar een recent negatief testbewijs, een verklaring dat je het coronavirus hebt doorgemaakt of een bewijs van vaccinatie. Hier wordt door de organisatie strikt op toegezien. Meer informatie op de website.


www.hobbybeurs.com
Facebook: hobbybeurs.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden