<p>Opening van de kinderboekenweek bij basisschool De Hoeksteen. Foto: De Hoeksteen</p>

Opening van de kinderboekenweek bij basisschool De Hoeksteen. Foto: De Hoeksteen

‘Worden wat je wilt’ op De Hoeksteen

GROENLO - Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar ‘Worden wat je wilt’. Op basisschool De Hoeksteen is de Kinderboekenweek met de kinderen spetterend geopend. De kinderen mochten zich verkleden in dat wat ze willen worden. Dat werd een bonte verzameling aan beroepen. Van voetballer tot dierenarts, van brandweerman tot kok en van Mega Mindy tot politieagent en nog veel meer.

Maar ook de leerkrachten lieten zien wat ze misschien wel hadden willen worden als ze niet gekozen hadden voor het prachtige beroep van leerkracht. Dat bij die verkleedpartij niet alles klopte was een puzzel die de kinderen al snel hadden opgelost. Als afsluiting van de opening werd samen het lied van de Kinderboekenweek gezongen.

Tot aan de herfstvakantie is er op De Hoeksteen ook dit jaar extra aandacht voor boeken in en naast de lessen. De school is van binnen ‘aangekleed’ in Kinderboekenweeksfeer, er is een kleedjesmarkt waar kinderen aan en van elkaar boeken mogen (ver)kopen en er is een teken- en schrijfwedstrijd over wat je graag wil worden. Het is Kinderboekenweek!!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden