Een blije voorzitter Marcel Teunissen met het nieuwe logo van Brouwhuys LIVE
Een blije voorzitter Marcel Teunissen met het nieuwe logo van Brouwhuys LIVE Henri Walterbos

Jazzsociëteit Groenlo verder onder naam ‘Brouwhuys LIVE’ en ‘Vesteval LIVE’

Algemeen

GROENLO - ‘Nieuwe tijden, nieuwe initiatieven, nieuwe ideeën!’ Onder dit mom kondigt het bestuur van Jazzsociëteit Groenlo met groot enthousiasme aan dat men haar formule enigszins bijstelt. “Al jaren hadden we de wens het etiket ‘jazz’ van onze live-muziekactiviteiten te halen, maar konden daar nog niet de juiste naam voor vinden. Het dekt immers de lading bij lange na niet meer. Daarom gaan we nu verder onder de naam ‘Brouwhuys LIVE’. Zo vertelt Jazzsociëteit Groenlo voorzitter Marcel Teunissen.

Door Henri Walterbos

“Onder deze naam gaan we onze muziekmiddagen organiseren en willen we ons naar buiten toe profileren. Ook om meer muziekliefhebbers uit de regio voor onze evenementen te enthousiasmeren. De muzikale invulling van onze evenementen is breed, waarbij kwaliteit altijd het uitgangspunt zal blijven en de Achterhoekse gezelligheid en gemoedelijkheid blijft gegarandeerd. Een laagdrempelig evenement waar het prettig vertoeven, genieten en ontmoeten is. We blijven onder de vlag van Stichting Jazzsociëteit Groenlo onze activiteiten organiseren, maar naar buiten toe onder de nieuwe naam ‘Brouwhuys LIVE’, compleet met nieuw logo, van de hand van Monique Wassink van Vormfactor in Groenlo. Eveneens een nieuwe website en facebookpagina. Ook wordt de kalender aangepast. Liep ons jaar van september tot september, dit wordt met ingang van nu de reguliere jaarkalender.”

Het bestuur, bestaande uit Marcel Teunissen, Huub Hofstede en nieuwkomer Henri Walterbos, hoopt dat haar donateurs de koerswijziging omarmen en hun lidmaatschap voortzetten onder de naam ‘Vriend(in) van Brouwhuys LIVE’ en hoopt haar ledenbestand uit te breiden met nieuwe muziekvrienden en -vriendinnen. “Een lidmaatschap kost 50 euro. Hiervoor krijgen zij 6 muziekmiddagen aangeboden, waaronder de editie van januari met een stamppotbuffet. Daarnaast een horecabreed muziekevenement in Groenlo onder de naam ‘Vesteval LIVE’ in het najaar, zoals we tot en met 2019 onder de naam JazzVesteval organiseerden.”

Ieder lid krijgt een toegangsbutton voor 2022 toegestuurd/uitgereikt die bij binnenkomst getoond dient te worden. Daarnaast krijgt iedere ‘Vriend(in) van Brouwhuys LIVE’ een tweetal introducékaarten die eenmalig uitgegeven mogen worden aan vrienden/kennissen/partners, die hiermee een keer onze muziekmiddag gratis mogen bezoeken. De muziekmiddagen zijn voor iedereen toegankelijk. Niet-leden betalen € 7,50 entree. Voor de muziekmiddagen gelden de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Marcel: ‘Kwaliteit en
Achterhoekse
gezelligheid
blijven het
uitgangspunt


Clemens Van de VenBand
Als opwarmer, kennismaking met Brouwhuys LIVE en als gebaar naar de donateurs en muziekliefhebbers organiseert het bestuur dit jaar nog twee gratis toegankelijke muziekmiddagen en wel op zondag 24 oktober en zondag 19 december. “Zondagmiddag 24 oktober trappen we om 16.00 uur af met Clemens van de Ven Band, de band die ook als laatste optrad voordat we de coronaperiode ingingen. Waarmee we, onverwacht, afsloten beginnen we dus ook weer.”


www.brouwhuyslive.nl
Facebook: Brouwhuys Live
info@brouwhuyslive.nl

Een blije voorzitter Marcel Teunissen met het logo van Brouwhuys LIVE.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids