<p>De deelnemers luisteren geboeid naar de uitleg van de gids van openluchtmuseum Erve Kots. Foto: PR Zonnebloem Lievelde</p>

De deelnemers luisteren geboeid naar de uitleg van de gids van openluchtmuseum Erve Kots. Foto: PR Zonnebloem Lievelde

Zonnebloem Lievelde bezoekt Erve Kots op jaarlijks uitje

LIEVELDE - Vrijdag 24 september organiseerde de Zonnebloem Afdeling Lievelde voor haar gasten de jaarlijkse ‘Zonnedag’. Dit jaar bracht de vereniging een bezoekje aan Erve Kots te Lievelde. 

Het weer werkte die dag mee (zelfs de zon liet zich zien), waardoor de gasten het welkomstkopje koffie/thee met een petit four lekker op het terras konden nuttigen. Aansluitend werd een bezoek gebracht aan het Openluchtmuseum onder leiding van een gids. Het Los Hoes werd bezocht en de gids vertelde hoe vroeger het boerenleven in de Achterhoek eruit zag. Hierna volgde een gedetailleerde uitleg van de werking van de rosmolen. Na afloop van de rondleiding werd het gezelschap ontvangen in de Daele voor een drankje waarna de deelnemers ter afsluiting van een buffet konden genieten. 

De Zonnebloem Lievelde bedankt iedereen die deze dag mogelijk gemaakt heeft, in het bijzonder de Achterhoek Tour Rally voor de financiële ondersteuning. 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden