Moodboards maken met Pinterest

Algemeen

Moodboards maken met Pinterest

LICHTENVOORDE - Op vrijdag 28 januari wordt er in de Digitheek (in de Lichtenvoordse Bibliotheek) uitleg gegeven over Pinterest. Met dit digitale prikbord kun je inspirerende ‘borden’ over allerlei onderwerpen maken. Deze workshop wordt twee keer georganiseerd die middag: van 14.00-15.00 uur en van 15.30-16.30 uur. Deelnemen is gratis. De activiteit vindt plaats met inachtname van de geldende coronamaatregelen.

Moodboards maken met Pinterest
Vond jij het vroeger leuk om met pinnetjes jouw favoriete plaatjes uit tijdschriften op een prikbord te prikken? Pinterest is de digitale variant van een prikbord. Het staat vol met inspirerende afbeeldingen van websites op het internet over alle onderwerpen die je maar kunt bedenken.
In deze workshop ontdek je hoe Pinterest werkt, hoe je een account aanmaakt en hoe je je eigen prikborden maakt met ‘pins’.

Aanmelden
Deelname aan de workshop is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Neem je eigen laptop, tablet of smartphone mee. Je kunt je inschrijven in je Bibliotheek, via www.oostachterhoek.nl/digitheek of via het Servicebureau van de Bibliotheek Oost-Achterhoek: 088-006 2929.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids