De onvolprezen glossy van carnavalsvereniging De Knunnekes valt binnenkort weer op de mat. Foto: Kyra Broshuis

De onvolprezen glossy van carnavalsvereniging De Knunnekes valt binnenkort weer op de mat. Foto: Kyra Broshuis

Geen carnaval, wel ‘t Grolse Knunneke!

Algemeen

GROENLO - De glossy van de carnavalsvereniging De Knunnekes valt in de eerste helft van februari bij alle inwoners van Groenlo op de mat. Het wordt een bijzondere uitgave omdat ‘t Knunneke, zoals de glossy heet, dit jaar 40 jaar bestaat. De uitgave van het blad is vooralsnog dit jaar de enige activiteit van de carnavalsvereniging in dit lopende seizoen. 

Door Kyra Broshuis

Virusbestendig onderdeel
“Veel carnavalsliefhebbers kijken elk jaar reikhalzend uit naar ons blad”, zo laat de redactie weten. “Zeker dit jaar, nu carnaval al voor de tweede keer is afgelast in verband met de coronamaatregelen, is het één van de weinige carnavaleske geneugten die we de mensen nog kunnen bieden. Eigenlijk is ‘t Knunneke het meest virusbestendige onderdeel van het Grolse carnaval. We zijn zeer tevreden over de nieuwste uitgave, ondanks het feit dat we niet terug kunnen blikken op het carnaval van vorig jaar.” 

De verwachting is dat de glossy in de week van 7 februari door de Knunnekesleden wordt rondgebracht. De redactie van ‘t Knunneke wenst alle carnavalsliefhebbers veel leesplezier en hoopt volgend seizoen veel nieuwe inspiratie op te kunnen doen in een volledig en tot de nok toe gevuld carnavalsseizoen. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant