Afbeelding ter illustratie.

Afbeelding ter illustratie.

Informatieavond aangifte inkomstenbelasting 2023

Algemeen

OOST GELRE - Op dinsdagavond 12 maart (Groenlo) en op vrijdagavond 22 maart (Lichtenvoorde), verzorgt Dick van Silfhout om 19.30 uur in de bibliotheek een informatieavond over het doen van belastingaangifte. De avond is gratis, maar aanmelden via www.oostachterhoek.nl/belasting of in één van de vestigingen is wel nodig.

Belastingaangifte inkomstenbelasting 2023
Het op de mat vallen van de bekende blauwe envelop is het jaarlijkse moment dat we massaal onze aangifte voor de inkomstenbelasting gaan doen. Vóór 1 mei moet dit binnen zijn bij de belastingdienst. Ga je zelf de belastingaangifte regelen? Tegenwoordig gaat dat digitaal en daar komt best wat bij kijken. Het is belangrijk om de juiste informatie bij de hand hebben en een aantal dingen goed te controleren.

Tijdens deze avond krijg je informatie voor het invullen van de aangifte inkomstenbelasting 2023. Ook zal Dick vragen over toeslagen behandelen. Maar ook op andere fiscaal gerelateerde vragen zal hij zoveel mogelijk inspelen.

Dick van Silfhout
De informatieavond wordt verzorgd door Dick van Silfhout. Dick heeft een fiscale achtergrond en is momenteel onder andere werkzaam als digitaal vrijwilliger bij de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant