Groot feest bij de voorgaande edities van de Teenage Carnavalsparty. Foto: PR

Groot feest bij de voorgaande edities van de Teenage Carnavalsparty. Foto: PR

Teenage Carnavalsparty 2022

Cultuur

Jouw allereerste feestje zonder ouders!

GROENLO - Met heel weinig tijd een knaller van een party organiseren; laat dat maar over aan de organisatoren van de Teenage Carnavalsparty; dé party to be voor jongeren van 11 tot 16 jaar die wel van een feestje houden. In 2018 werd het feest voor het eerst gehouden en dat smaakte direct naar meer. Honderden enthousiastelingen dansten en feesten op muziek van Supergaande, DJ Ray Montreal en Eastpack. Ook in 2019 en 2020 was het volle bak bij De Mattelier in Groenlo.

MC Menno
Dit jaar wordt weer helemaal te gek, zo beloven de leden van de jeugdcommissie van carnavalsvereniging De Knunnekes. Lars Reijrink (26), Menno Huisman (23) en aankomend lid Jip Oostendorp (17) vertellen over de komende editie: “Dit jaar hebben we echt een te gekke dj en Menno zelf is onze mc. Hij is ook het gezicht van deze party. De jeugd die twee jaar geleden nog naar dit feest kwam, is nu te oud dus we moeten eigenlijk opnieuw beginnen met de promotie.” De jongens hebben het carnaval vieren van huis uit meegekregen. “Mijn vader zit ook in de jeugdcommissie en zei: schuif maar eens aan! Dat deed ik en ik werd hoofd promotie”, lacht Jip. Menno is trots op zijn twee mede-organisatoren: “Dankzij deze twee jongens ligt er nu echt een gedegen plan op tafel.” Bij de Teenageparty gaat het om het feest zelf. “Natuurlijk draaien we ook carnavalsmuziek maar vooral feestmuziek. Dit wordt voor veel kinderen het allereerste feest waar ze zonder ouders naartoe gaan; dat moet natuurlijk helemaal te gek worden. We krijgen de hele week al vragen over wanneer en waar er kaarten gekocht kunnen worden.”

Praktische informatie
De Teenage Carnavalsparty wordt gehouden op zaterdag 26 februari in De Mattelier in Groenlo. De zaal gaat open om 19:00 en om 23:30 is uit met de pret. De voorverkoop start vrijdag 25 februari om 19:30 uur in De Mattelier. Eventuele resterende kaarten worden zaterdag de 26ste aan de deur verkocht. Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro en aan de deur 12,50 euro. Dat is inclusief 4 consumptiemunten en garderobe. Kom verkleed!

“Wees er snel bij”, zo waarschuwt het drietal, “en houd onze socials in de gaten. We gaan namelijk ook nog gratis tickets weggeven! Deze weggeefactie start dinsdag de 22ste en loopt tot donderdag de 24ste om 18:00 uur.”


Facebook: teenagepartygroenlo

Instagram: teenage_carnaval

Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant