Belangstellenden bekijken het werk van de cursisten. Geheel rechts Astrid Vredegoor.

Belangstellenden bekijken het werk van de cursisten. Geheel rechts Astrid Vredegoor. 

Expositie in Atelier Astrid Vredegoor van 9 t/m 11 december

Cultuur

LICHTENVOORDE - Op vrijdag 9 december is het dan weer zover. Eindelijk kunnen de cursisten van Atelier Astrid Vredegoor hun werkstukken, die ze de afgelopen jaren hebben gecreëerd, weer aan u tonen. Normaal exposeren zij één keer in de twee jaar. Echter in 2020 stak corona daar een stokje voor. Ook in 2021 waren de coronamaatregelen spelbreker en kon er geen expositie plaatsvinden.

Docent beeldend kunstenaar Astrid Vredegoor stelt haar atelier van 9 tot en met 11 december aan haar cursisten ter beschikking om te exposeren. Het atelier bestaat inmiddels alweer 21 jaar. Hier leren de cursisten de fijne kneepjes van het vak. Ze werken met o.a. olieverf, acryl op doek of paneel, aquarelleren en tekenen met o.a. grafietpotlood op papier. Verder kunnen ze houtsneden maken en kan de ets-pers gebruikt worden.

De opening van de expositie is op vrijdagavond 9 december om 19.00 uur. Op zaterdag 10 en zondag 11 december is het atelier geopend van 12.00 tot 18.00 uur. U vindt Atelier Astrid Vredegoor in Lichtenvoorde aan de Middachtenstraat 45. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.


www.astridvredegoor.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant