Gehaakte paaseitjes.

Gehaakte paaseitjes.

Creatieve Leu Beltrum houdt hobbybeurs

Cultuur

BELTRUM - Op zaterdag 25 en zondag 26 maart houdt hobbyclub ‘Creatieve Leu Beltrum’ een hobbybeurs bij woonzorglocatie Hassinkhof in Beltrum. Verschillende hobbyisten uit Beltrum laten dat weekend hun talenten en creatieve hobby’s zien en bieden hun creaties of producten te koop aan. 

Er zijn creaties van verschillende soorten handwerken te zien zoals porselein schilderen, boetseren, powertex bewerken, houtsnijwerk en sieraden van kralen en verschillende technieken van kaartjes maken. Er is ook aandacht voor schilderen, er worden schilderijen tentoongesteld en een fotoshoot is mogelijk. Eveneens is er een stand met fruitverwerking en taarten bakken en is er aandacht voor honing. Voor de kinderen zijn er workshops en ze kunnen touwslaan. Daarnaast is er live muziek, koffie met iets lekkers en veel gezelligheid. 

De toegang is gratis, een vrije gift wordt gewaardeerd. Consumpties zijn voor eigen rekening. De organisatie hoopt met deze beurs geïnteresseerden te inspireren om zelf met een creatieve hobby aan de slag te gaan. De beurs is beide dagen geopend van 10.30 tot 17.00 uur. Adres Hassinkhof: Dorpsstraat 2 in Beltrum.

Gehaakt kegelspel.
Fijn borduurwerkje in paasthema.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids