Afbeelding

Cinebieb Groenlo vertoont Decision to Leave

Cultuur

GROENLO -  De vrijwilligers van CINEbieb Groenlo vertonen op donderdagavond 14 december in de bibliotheek de film ‘Decision to Leave’. De avond begint om 19.30 uur en de toegang bedraagt € 5,00 voor leden van de Bibliotheek en € 6,00 voor niet-leden. Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link. Na afloop van de film is het mogelijk om onder het genot van een drankje (bij de prijs inbegrepen) na te praten over de film.

Decision to Leave
Politie-inspecteur Hae-jun onderzoekt de verdachte dood van een klimmer en maakt zo kennis met diens mysterieuze vrouw Seo-rae. De twee vallen als een blok voor elkaar, maar Hae-jun is getrouwd en Seo-rae heeft net haar man verloren... of misschien zelfs vermoord. Wat volgt is een sensueel kat-en-muisspel vol steelse blikken en terloopse gebaren in dit bloedstollend mooie Zuid-Koreaanse melodrama. Van regisseur Park Chan-wook, die eerder de even indrukwekkende maar aanzienlijk minder subtiele films Oldboy en The Handmaiden maakte. Winnaar van de prijs voor beste regisseur op Cannes 2022.
Regie: Park Chan-wook
Cast: Park Hae-il, Tang Wei, Teo Yoo, Go Kyung-Pyo, Lee Jung-hyun, Jeong Min Park, Hak-joo Lee


Programma en kaarten reserveren
In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers van CINEbieb met het complete programma van de betreffende bibliotheek. Het totaaloverzicht van alle films is te vinden op www.oostachterhoek.nl/cinebieb, waar ook direct toegangskaarten te koop zijn.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids