Het team van EventBar met rechtsboven eigenaar Igor Krabben. Eigen foto

Het team van EventBar met rechtsboven eigenaar Igor Krabben. Eigen foto

EventBar houdt open dag in nieuw pand

Economie

LICHTENVOORDE - Het begon allemaal acht jaar geleden op 1 april met het leveren van mobiele glasdeurkoelkasten voor grote merken aan evenementen. Inmiddels faciliteert EventBar compleet uitgeruste bars voor events door heel het land. Ze zijn provider voor merken en hebben een geheel eigen pakket aan barmaterialen en - meubilair daarnaast een lijn in retrostijl. Denk daarbij bijvoorbeeld aan stijlvolle barwagens, houten klaptafels en – stoelen en sfeervolle verlichting.

De kers op de taart
Sinds twee jaar zit EventBar aan de Koningslinde 15, in de lijn van de N18 op een mooie A-locatie. De opening van het nieuwe pand is uiteraard door corona uitgesteld, maar zondag 3 april aanstaande is er een open dag waar iedereen welkom is. Oprichter/eigenaar Igor Krabben: “We hebben vanaf aanstaande donderdag een openingsweek vol activiteiten. Dit is ‘de kers op de taart’ of voor ons meer ‘‘t schuim op het bier’, want het pand is namelijk gereed, het assortiment is opgelijnd en de evenementenbranche is na 2 jaar weer volledig open. Absoluut een reden om er een mooie week van te maken. We stallen binnen en buiten onze materialen uit zodat je een indruk krijgt van de vele mogelijkheden. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen van een evenementenbedrijf.”

Teamwerk
“Het gehele team heeft de afgelopen jaren een fantastische prestatie geleverd, we zijn klaar voor de toekomst!”, vertelt Igor, “We kunnen een event voorzien van een compleet pakket aan materialen. Van draagtray tot tap, van muntenkoker tot barwagen en van klapstoeltje tot DJ-auto. We bieden hiermee een breed scala aan eventconcepten in de markt aan, bijvoorbeeld op een bierfestival in Utrecht, of een festivalbruiloft in Brabant.”

Het hele jaar door
EventBar heeft een ruim kantoorpand met aangrenzend een groot magazijn waarin alles klaarstaat voor plaatsing. De taps van verschillende merken, retromeubels, koelkasten met lichtbakken en andere materialen zoals glaswerk en koffieapparatuur staan er netjes geordend bij. Achter op de parkeerplaats staan de mobiele retro-bars en de tapwagens van merken in de rij waarmee samengewerkt wordt. “Vroeger was het festivalseizoen van Koningsdag tot eind september, vandaag de dag zijn er naast deze periode in het najaar en voorjaar ook veel indoor activiteiten. Deze evenementen vinden onder andere veel plaats in oude fabriekshallen of industrieel erfgoed-locaties door ’t hele land. Deze panden lenen zich logistiek gezien en qua ruimte perfect voor events, daarnaast zijn ‘t locaties met een verhaal en een mooi stuk beleving. Voor ons loopt de business het gehele jaar door, al ligt onze piek wel in dat wat vroeger het evenementenseizoen was, met andere woorden van half april tot half oktober” legt Igor uit. Vooruitblikkend vertelt hij: “In de toekomst willen we onze kwaliteit en servicegraad uiteraard blijven waarborgen. Dat is prioriteit nummer één. Onze slogan is: ‘Oog voor de bar, zicht op de omzet’.”

“Plezier in je werk is natuurlijk het allerbelangrijkste en dat hebben we in deze mooie branche. De rest komt dan vanzelf!,” besluit Igor.

Open dag
Welkom op 3 april van 12.00 uur tot 17.00 uur op de open dag aan de Koningslinde 15 in Lichtenvoorde.

EventBar op locatie. Foto: Robbin de Jong

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant