Vanaf donderdag 17 november is Die Grenze in Groenlo geopend. Op de foto filiaalleider Monique Groote Schaarsberg (l) en Priscilla ten Dolle. Foto: Kyra Broshuis

Vanaf donderdag 17 november is Die Grenze in Groenlo geopend. Op de foto filiaalleider Monique Groote Schaarsberg (l) en Priscilla ten Dolle. Foto: Kyra Broshuis

Medikamente Die Grenze nu ook in Groenlo

Economie

GROENLO - Aan de Ruurloseweg 24, in het pand waar voorheen de Lidl gevestigd was, is het 56ste filiaal van drogisterijketen Medikamente Die Grenze geopend. In sneltreinvaart hebben de medewerkers de winkel ingericht en donderdag 17 november vanaf 08.30 uur is de winkel geopend. 

Door Kyra Broshuis

Voor Linda Rikkink, formulemanager bij Die Grenze, is het ook de 56ste keer dat ze een filiaal inricht. “Vanaf de eerste dag ben ik hier al werkzaam, nu bijna 16 jaar. We begonnen met een heel klein winkeltje in Denekamp waar we voornamelijk medicijnen verkochten aan Duitse klanten. Later openden we ook filialen in Overdinkel, Kotten en Dinxperlo. Allemaal aan de grens, vandaar ook onze naam.”

Assortiment
Het assortiment van Die Grenze is divers en varieert van medicijnen en shampoo tot chips, dranken, speelgoed en seizoenartikelen. Ook schoonmaakmiddelen, make-up en parfum zijn volop verkrijgbaar. De collectie wisselt snel, zo vertelt Rikkink, en er zijn verschillende producten met een kortere tenminste houdbaar tot termijn dan in andere winkels. “Als dat het geval is, staat dat altijd duidelijk aangegeven bij de prijzen. Omdat we heel scherp inkopen, kunnen we producten echt goedkoper aanbieden. We staan bekend als drogisterij en parfumerie, maar eigenlijk verkopen we alles. We schuiven steeds meer op naar een warenhuis. Onze oprichter Bert Hesselink is constant bezig met het opkopen van restpartijen. Hij heeft er echt een neus voor.”

Uitbreiding
Die Grenze timmert hard aan de weg. Er staan voor komend jaar nog meer nieuwe filialen op de planning. “We gaan heel Nederland door en we worden gelukkig overal met open armen ontvangen. Ook hier in Groenlo kijken mensen echt uit naar de opening. Voor onze winkel hoeven ze nu niet meer naar Winterswijk.” De winkel in Groenlo gaat geleid worden door filiaalleider Monique Groote Schaarsberg en zij wordt bijgestaan door Priscilla ten Dolle.

De openingstijden van Medikamente Die Grenze aan de Ruurloseweg 24 in Groenlo zijn als volgt:

Maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 18.00 uur
Vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur


www.diegrenze.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids