Sfeerbeeld van de vorige editie van de Haringparty in Lichtenvoorde. Foto: Organisatie Haringparty Lichtenvoorde

Sfeerbeeld van de vorige editie van de Haringparty in Lichtenvoorde. Foto: Organisatie Haringparty Lichtenvoorde

Lichtenvoordse Haringparty zet zich dit jaar in voor Bloemencorso

Economie

LICHTENVOORDE - Ondernemend Lichtenvoorde (en omstreken) staat op vrijdag 16 juni weer een mooi feestje te wachten. Dan vindt bij Tapperij Van Ooijen al weer de tweede editie van de Lichtenvoordse Haringparty plaats. Een laagdrempelig netwerkevenement waarbij er afgelopen editie een schitterend bedrag van ruim 17 duizend euro geschonken kon worden aan de electrocar van woonzorglocatie Antoniushove. Dit jaar komt de opbrengst ten goede aan de deelnemende wagens van het Lichtenvoordse Bloemencorso.

Om het succes en gezelligheid van de eerste Haringparty te overtreffen, worden er dit jaar een aantal positieve wijzigingen doorgevoerd. “Denk daarbij aan meer entertainment en een aansluitend en inclusief avondprogramma. De succesformule van kwalitatief gevulde champagne- en wijnglazen, koude flesjes bier, haring vers van het mes, een doorlopend gastronomisch programma en de heilige veiling voor het goede doel met een lokaal karakter blijft onveranderd. Kortom; een vrij-mi-bo met een roaring twenties allure en een ‘nooit meer naar huis’ karakter”, zo laat de organisatie enthousiast weten. 

Om het karakter van het netwerkevenement te waarborgen, zijn er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De verkoop is inmiddels in volle gang maar er zijn nog kaarten te koop. Belangstellenden kunnen zich melden via info@haringpartylichtenvoorde.nl. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids