Pascal Bennink (rechts) met de broers Rots, links Mats en midden Daan. Foto: Henri Walterbos

Pascal Bennink (rechts) met de broers Rots, links Mats en midden Daan. Foto: Henri Walterbos

Jumbo kaartenwinactie thuiswedstrijden FC Twente

Economie

Jumbo kaartenwinactie thuiswedstrijden FC Twente

GROENLO/LICHTENVOORDE - Zijn zakelijke banden met FC Twente zijn warm en dateren al van de tijd dat Lichtenvoordenaar Sander Boschker nog in het doel stond bij FC Twente. Met de Grolse broers Daan (22) en Mats Rots (17) uitkomend in de basis van de hoofdmacht van FC Twente, en Sander Boschker als keeperstrainer, haalt Jumbo-ondernemer Pascal Bennink de banden extra aan. 

Door Henri Walterbos

FC Twente leeft enorm in de Oost-Achterhoek, met onder meer een fanatieke en nog steeds groeiende supportersvereniging in Oost Gelre die iedere thuiswedstrijd met een volle touringcar naar de Grolsch Vesteafreist. “Dat FC Twente zo leeft in de regio dat komt ook door jullie,” vertelt Pascal beide broers die op de fiets naar de Jumbo-vestiging in hun woonplaats zijn toegekomen. Het is de dag na de 3-1 overwinning op PEC Zwolle, met het basisdebuut van Mats Rots op de linksback positie en Daan Rots als vaste kracht op rechtsbuiten. Beide broers stralen. “Ik had wel iets meer bijzondere wedstrijdspanning dan anders,” bekent Daan, “omdat je hoopt dat Mats het goed doet, al weet ik wat hij kan.”

Kassabon inleveren
“Wij geven in zowel onze Jumbo-vestiging in Groenlo als in Lichtenvoorde voorafgaande aan een thuiswedstrijd van FC Twente 10 wedstrijdkaarten weg aan klanten,” vertelt Pascal over de kaartenwinactie in beide Jumbo Bennink vestigingen. “De klant kan na de aankopen de kassabon in de speciale FC Twente-actie-box doen, met achterop naam en telefoonnummer. Vervolgens trekken wij er een dag voorafgaande aan de wedstrijd op beide vestigingen 5 kassabonnen uit. We trekken bewust 5 kassabonnen per vestiging want dan krijg je 2 kaarten per winnaar. Dan kun je iemand meenemen naar de wedstrijd. Wel net zo gezellig en we merken dat het vooral vaders zijn die graag met zoon of dochter naar de wedstrijd gaan. De winnaars krijgen automatisch bericht.”

De eerste kaarten werden afgelopen week al weggegeven. “Als ik zie wat voor enthousiasme er bij de klanten is, erg leuk. Heel veel mensen willen graag naar FC Twente toe. Dat komt mede door Daan en Mats,” wijst Pascal naar beide broers. “Een hartstikke leuke actie,” vindt Daan. “Toen ik bij het eerste elftal kwam, was het midden in de coronaperiode. Toen had je nooit van dit soort dingen. Nu best wel veel, zoals een persconferentie voor de kidsclub, het Sander Boschker-toernooi en na de wedstrijd met een paar spelers naar een skybox toe, maar ik vind dat alleen maar leuk. Je kunt bedrijven helpen en mensen blij maken.”

FC Twente producten
In beide Jumbo Bennink vestigingen in het assortiment eveneens producten van de Zuivelhoeve, gerelateerd aan FC Twente. “Wij verkopen producten van de Zuivelhoeve, waar FC Twente een samenwerking mee heeft. Op de producten het FC Twente-logo; FC Twente ijs, FC Twente yoghurt, FC Twente notenmix en FC Twente kaas. Daarnaast gaan we nog een keer een FC Twente-dag organiseren en een bijzondere kaartenactie waarbij 60 kaarten te winnen zijn, gekoppeld aan een goed doel. De huidige kaartenactie voor competitiewedstrijden duurt het gehele seizoen.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids