Foto: PR Wereldwinkel Groenlo
Foto: PR Wereldwinkel Groenlo

Importeur van sjaals, tassen en sieraden in Wereldwinkel Groenlo

Maatschappij

GROENLO - Op vrijdag 6 mei bezoekt importeur Siddarth Wereldwinkel Groenlo. Siddarth Imports is een bedrijf dat sinds 2007 zijden sjaals, tassen en sieraden importeert uit India. De naam Siddarth is de naam van een prins die later bekend werd onder de naam Goutam Boeddha. De prins deed afstand van zijn privileges en de troon en mengde zich onder de bevolking. Daar zag hij hoe mensen in armoede leefden en zag de ongelijkheid onder de mensen. Hij heeft zich ingezet om mensen te helpen en te strijden tegen armoede.

Siddarth Imports is geïnspireerd door Siddarth’s manier van leven en zijn benadering van mensen. De importeur zet zich in om de arbeidsomstandigheden bij de productie van sjaals, tassen en sieraden te verbeteren. De producten worden tegen een eerlijke prijs (Fair Trade) ingekocht. Verder worden onderwijsprojecten in India financieel ondersteund.

Importeur Siddarth komt op vrijdag 6 mei naar de Wereldwinkel en zal daar van 14.00 tot 19.00 uur aanwezig zijn voor de verkoop van Fairtrade sjaals, tassen en sieraden. Met uw aankoop, koopt u niet alleen een uniek en prachtig product maar u draagt ook bij aan een van de goede doelen van Siddarth.

Koop een betere Wereld óf Koop Fairtrade. (zie ook de advertentie in deze krant)

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids