De Berkelzangers. Foto: PR
De Berkelzangers. Foto: PR

Nieuws van de Seniorenvereniging

Maatschappij

GROENLO - De seniorenvereniging Groenlo doet verslag van haar activiteiten.

Op 5 april was er weer een gezellige middag met Gerda Marsman. Gerda liet dia’s zien en vertelde over haar vele belevenissen tijdens haar fietstocht door Japan. Het was weer een humoristische middag, net als haar vorige presentatie over haar fietstocht door Chili. Ze heeft alweer plannen voor een volgende reis, daar kan alvast naar uitgekeken worden.

Dinsdagmiddag 10 mei trad in een volle grote zaal van City Lido het mannenkoor ‘De Berkelzangers’ uit Borculo op, met begeleiding van een eigen combo. Ze hadden een breed en gevarieerd repertoire met populaire liedjes en evergreens. Er werd dan ook volop meegezongen en meegedeind. Vele positieve reacties viel het koor nadien ten deel. Bezoekers hadden genoten en het optreden was zeker voor herhaling vatbaar, zo viel te horen.

Op dinsdagmiddag 5 juni staat de bekende buutreedner Karel van de Kate, bekend van zijn lachwekkende buuts, op de planning. Het belooft weer een gezellige middag te worden. 

Het ledenaantal van de Seniorenvereniging blijft stijgen. Afgelopen jaar hebben zich al 16 nieuwe leden aangemeld en heeft geen enkel bestaand lid zich afgemeld. Een enorme stimulans voor het bestuur dat de leden graag gezellige uitjes bezorgt. Ook de jaarlijkse dagtocht is alweer geregeld. Leden kunnen alvast dinsdag 20 september in hun agenda noteren. Meer info hierover ontvangen zij bij het magazine, eind juni.

Geïnteresseerde lezers die ook lid willen worden van de Seniorenvereniging kunnen zich voor informatie melden bij Te heer T. Giezen, tel. 06 5753 3626 of mevrouw M. Peters, tel. 06 3089 1680.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids