Foto: PR

Foto: PR

In-zicht avonden bij Den Diek

Maatschappij

LICHTENVOORDE - Vanaf donderdag 22 september start José Klein Gunnewiek uit Lichtenvoorde in Den Diek met maandelijkse In-zicht avonden. José wil op aangeven van verschillende gastsprekers geïnteresseerden met elkaar in gesprek laten gaan over deze nieuwe tijd waarin alles in transitie lijkt. 

José vertelt: “We leven in een rare en onzekere tijd. Een tijd waar onrust, ontevredenheid maar vooral angst heerst. En het lijkt of alles alleen nog maar om geld draait. Zoals de maatschappij werkte in ons verleden werkt ‘t niet meer. We staan voor een nieuwe tijd, een tijd van transitie. Om hier bewust van te worden, om een andere kijk op het leven van ons hier op aarde en het hele wereldgebeuren te krijgen, start ik bij Den Diek met maandelijkse inzichtavonden. Daarvoor nodig ik gastsprekers uit die willen vertellen over hun eigen kijk op de wereld, hun eigen verandering of ervaring in hun leven of over hun (alternatieve) praktijk waar men naar de holistische mens kijkt. De onderwerpen zullen heel uiteenlopend zijn. Bijvoorbeeld: Homeopatische geneesmiddelen, wat doen ijsbaden voor een mens, medicinale planten en kruiden, natuurlijke voeding, spirualiteit, meditatie, hoogsensitiviteit, enzovoort. Kortom, een ontdekkingsreis door het leven onder het motto ‘Onderzoekt alles en behoud het goede’.

De eerste avond op donderdag 22 september wordt ingevuld door gastspreker Nardie Krabbenborg van praktijk Kairos uit Lievelde met het thema New World Experience Newex. “Het leven geeft ons van alles, maar hoe gaan we er mee om? Blijven we positief en gaan we vooral door? Of mag het er ook zijn dat wat ons boos, angstig of gefrustreerd maakt/laat voelen? Hoe gaan we daar mee om? Tijdens deze avond wil Nardie de aanwezigen laten ervaren, dat het leven precies goed is zoals het is. Een ontdekkingsreis door het leven.”

Ook voor een tweede avond is al een gastpreker bekend. Op dinsdag 18 oktober spreekt Ans Lammers uit Winterswijk over het thema ‘Zielsoorzaken van ziekten’ naar de 5 biologische natuurwetten ontdekt door Dr. Hamer.

De avonden starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur  en vinden plaats in lokaal 7 van scc Den Diek aan de Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. Ingang en parkeren achter de Hamalandhal aan de Van der Meer de Walcherenstraat 3. De toegang bedraagt 5 euro. Meer informatie of direct aanmelden via totinzichtkomen@gmail.com.


Facebook: totinzichtkomen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant