De Teenage Carnavalsparty van De Knunnekes staat altijd garant voor een topfeest!
De Teenage Carnavalsparty van De Knunnekes staat altijd garant voor een topfeest! pr

Teenage Carnavalsparty

Maatschappij

Jouw allereerste feest zonder ouders


Door Kyra Broshuis

GROENLO- Nog een paar weken en dan barst het carnaval weer los. Feest voor iedereen dus ook voor de jongeren van 11 tot 16 jaar. De Teenage Carnavalsparty bij de Mattelier in Groenlo is dé party to be. In 2018 werd het feest voor het eerst door carnavalsvereniging De Knunnekes gehouden en dat smaakte direct naar meer. Honderden enthousiastelingen dansten en feestten op muziek van Supergaande, DJ Ray Montreal en Eastpack. Ook in 2019, 2020 en 2022 was het volle bak bij De Mattelier. De organisatie van het jaarlijkse evenement staat ook dit jaar weer als een huis. Het is weer gelukt om aansprekende namen naar Groenlo te halen, zo vertelt Lars Reijrink, één van de organisatoren: “We hebben meerdere toonaangevende optredens geregeld voor dé jongerenparty van het jaar. Zo hebben we Jelmex, Matz Voskamp en Glen Fontein. 

Jelmex draait vanaf zijn achtste alle zalen plat. Één van zijn eerste dj-shows was op het podium bij de Teenage Carnavals Party in 2018. Ondertussen is de baard in de keel gekomen en is Jelmex benaderd met de vraag of hij terug wil komen waar het ooit begonnen is. 

Matz Voskamp is de definitie van een opkomend talent met veel potentie. Matz Voskamp is twintig jaar, produceert zijn eigen muziek en is razend populair op TikTok. Met zijn eerste single ‘Liefdesbrief’ haalde hij meer dan 175.000 streams. Met de single ‘Euforisch’ behaalde hij binnen twee weken 2.000.000 miljoen views op TikTok. 

Glen Fontein is bekend van het tv-programma Au Pairs VIPS. Glen Fontein is één van Nederlands bekendste TikTokkers en met zijn dj-show treedt hij op in heel Nederland. Vele jaren maakt Glen Fontein al online content. Met zijn video’s vermaakt hij honderdduizenden Nederlandse jongeren per dag. 

De Teenage Carnavalsparty wordt gehouden op vrijdag 17 februari in De Mattelier in Groenlo. De zaal gaat open om 19 en om 23.30 is uit met de pret. De voorverkoop start vrijdag 27 januari om 19.00 in De Mattelier. Eventuele resterende kaarten worden vrijdag de 17e aan de deur verkocht. Bij een toegangskaart krijg je 4 consumptiemunten en er is een gratis garderobe. Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro en aan de deur 15,00 euro. Kom verkleed! Hou de socials in de gaten. Er worden namelijk nog gratis tickets weggeven.


www.facebook.com/teenagepartygroenlo

www.instagram.com/teenage_carnaval

Ook dit jaar weer aansprekende artiesten op de Teenage Carnavalsparty in Groenlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant