Vlnr: Paula Cuppers, Wilmien Stöteler en Grada Bragt. Foto: Willyu Gelinck

Vlnr: Paula Cuppers, Wilmien Stöteler en Grada Bragt. Foto: Willyu Gelinck

Zonnebloem Groenlo huldigt vrijwilligers en zoekt nieuwe

Maatschappij

GROENLO - Afdeling Groenlo van de Zonnebloem mocht afgelopen woensdag 15 november weer drie vrijwilligers in de bloemetjes zetten. Wilmien Stöteler was op dat moment ruim 26 jaar vrijwilliger, Paula Cuppers 25 jaar en Grada Bragt 10 jaar. 

Grada heeft gedurende deze periode tevens een paar jaar in het bestuur gezeten en daarnaast in de organisatie van de Ontmoetingsdagen. Dit evenement werd jarenlang in de Molenberg gehouden in samenwerking met de Vincentiusvereniging Groenlo. Wilmien Stöteler is ook al jarenlang als vrijwilliger betrokken bij deze organisatie.

Alle dames zijn deze avond gehuldigd door de Zonnebloem afdeling Groenlo en vanuit de Nationale Vereniging en de regio was Vincent Elferink aanwezig om de dames te feliciteren met hun staat van dienst. Helaas moest de Zonnebloem Groenlo deze avond ook afscheid nemen van Paula Cuppers; zij werd bedankt voor haar geweldige inzet en alle geluk en gezondheid toegewenst. 

Vorig jaar mocht de Zonnebloem afdeling Groenlo ook al negen jubilarissen feliciteren, een teken dat het de vrijwilligers goed bevalt bij de organisatie. Er zijn veel mensen in de nabije omgeving die graag betrokken willen blijven in onze gemeenschap, maar daarbij hulp en gezelschap kunnen gebruiken. Mocht u ook geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk voor de Zonnebloem, de afdeling Groenlo komt graag met u in contact. Meer informatie via www.zonnebloem.nl/groenlo of bel : 06-2464 4643.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids