José en Jitske de Boer. Foto: PR
José en Jitske de Boer. Foto: PR

Avond van het Licht bij jubileum José en Jitske de Boer Uitvaartverzorging

Maatschappij

ZIEUWENT - Uitvaartverzorging José en Jitske de Boer viert begin volgend jaar haar twintigste jaar als zelfstandig uitvaartverzorger. Ter gelegenheid hiervan wordt op donderdag 30 november de Avond van het Licht gehouden waarop iedereen in de gelegenheid is om dierbaren te herdenken in de St. Werenfriduskerk in Zieuwent. De avond begint om 19.30 uur, de inloop is vanaf 19.15 uur. Medewerking en muzikale omlijsting zijn in handen van het koor NOIR.

José de Boer vertelt: “Het is in 2024 twintig jaar geleden dat ik ben gestart met de uitvaartverzorging AULG / José de Boer. Na ruime ervaring in de uitvaartverzorging in Amsterdam en de Achterhoek was ik ervan overtuigd geraakt dat de begeleiding van uitvaarten persoonlijker kon en moest. Na een zorgvuldige afweging heb ik begin 2004 de sprong gewaagd en ben ik zelfstandig uitvaartverzorgster geworden. Ik ben nog steeds heel blij dat ik die stap heb gezet en dankbaar en trots dat ik al heel veel families heb mogen begeleiden. Het vertrouwen dat daaruit spreekt geeft mij grote voldoening. Dat mijn dochter Jitske nu steeds meer in de onderneming actief wordt en straks het bedrijf voortzet is geweldig en stemt mij blij.”

Het twintigjarig jubileum laat José niet onopgemerkt voorbij gaan. De Avond van het Licht wordt dan ook een avond waar iedereen van harte welkom is, niet alleen nabestaanden die José of Jitske begeleid hebben maar een ieder die het fijn vindt om te herdenken, te luisteren naar inspirerende teksten en hierbij te genieten van stemmige zang van NOIR.

Jitske vult aan: ‘’Wij hebben in die 20 jaar vele families mogen begeleiden bij het afscheid van een geliefde en dat inspireert ons. Het gaat erom dat wij de nabestaanden rust geven door de stress van het moment weg te nemen zodat het afscheid wordt gedaan zoals zij het willen.’’

Het Zieuwentse koor NOIR geeft een concert en uitvaartspreekster Sandra Stortelder neemt de aanwezigen mee van het donker naar het licht. Het wordt een avond waarin samen wordt stilgestaan bij verlies en waarin geprobeerd wordt u wat licht mee te geven voor de toekomst. Het spreekt vanzelf dat naast José en Jitske de Boer ook het team van enthousiaste mensen aanwezig is. Naast Sandra Stortelder zijn er Remco Hoens en Paschalle Meekes, beide uitvaart begeleiders en toegewijde mensen die José en Jitske begeleiden waar dat nodig is. 

Donderdag 30 november om 19.30 uur in de Werenfriduskerk hartje Zieuwent. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids