Twee damesleden van Muziekvereniging Groenlo bij de 2020-snertkraam nabij Albert Heijn. Foto: Theo Huijskes
Twee damesleden van Muziekvereniging Groenlo bij de 2020-snertkraam nabij Albert Heijn. Foto: Theo Huijskes Theo Huijskes

Muziekvereniging Groenlo in de ban van de snertactie

Muziek

Echte liefhebber prijst kwaliteit van oer-Hollandse soep

Door Theo Huijskes

GROENLO - ‘Verwen jezelf met lekkere erwtensoep en steun Muziekvereniging Groenlo!’ Onder dit motto zetten de leden van Muziekvereniging Groenlo alle zeilen bij om in de maanden november en december weer een succesvolle ‘Snertactie’ te organiseren. “Met ons allen willen wij deze crisis doorkomen en daarbij is gezond eten een eerste vereiste. Met de verkoop van onze met zorg bereide snert willen wij daar graag een steentje aan bijdragen en tevens onze clubkas spekken” aldus de organisatie. 

Muziekvereniging Groenlo voelt zich moreel verplicht om jaarlijks iets terug te doen richting haar eigen leden, donateurs, sponsoren en anderen. “Natuurlijk proberen wij zoveel mogelijk acte de présence te geven bij diverse plaatselijke feesten en gelegenheden zoals Kermis, Carnaval, Palmpasen, Sinterklaas en ga zo maar door. Maar wij willen ook iets doen richting de plaatselijke bevolking zonder daarbij gebruik te maken van onze instrumenten. En met plaatselijke bevolking bedoelen wij niet alleen de bewonderaars van onze muziekvereniging die uit Groenlo komen, maar ook aanhangers in Avest, Voor-Beltrum, Eefsele en Zwolle”, aldus de woordvoerder.

Afhaalpunten bij Albert Heijn en Jumbo
Vanwege de coronamaatregelen moest vorig jaar de snertactie noodgedwongen over een andere boeg worden gegooid. Gezien het succes van die actie wordt ook dit jaar voor hetzelfde scenario gekozen. Op zaterdag 27 november tussen 9.00 en 17.00 uur kunnen liefhebbers voor snert terecht bij de kraampjes, opgesteld bij respectievelijk de Albert Heijn aan de Beltrumsestraat  en de Jumbo aan de Borculoseweg.

Daarnaast is er de mogelijkheid om de snert online te bestellen. Dit is mogelijk tot en met 28 november via de site www.muziekvereniginggroenlo.nl. De bestelde snert wordt dan op zaterdagochtend 11 december thuisbezorgd. Wanneer iemand niet thuis is, wordt de snert bij de voordeur geplaatst. Bezorging aan huis vindt alleen plaats in Groenlo, Eefsele en Zwolle. Ook is het mogelijk de bestelde snert op zaterdag 11 december tussen 10.00 en 11.00 uur af te halen bij de Welgro aan de Parallelweg 18 in Groenlo. De prijs voor de diepgevroren, kwalitatief hoogstaande snert bedraagt evenals vorig jaar € 5,00 euro per liter en  € 22,50 voor 5 liter. Muziekvereniging Groenlo wenst iedereen alvast ‘Smakelijk Eten!’

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids