Foto: PR

Foto: PR

Desire (Dylan Tribute) bij Taste Akoestisch

Muziek

GROENLO - Desire heet de band die de gelijknamige LP van Bob Dylan in zijn geheel speelt. Dit keer in een bijzondere uitvoering; in de bruine kroeg van Roland en Marion van Wijk zullen de poëtische teksten van de Amerikaanse singer-songwriter en kunstenaar prachtig tot hun recht komen. De band bestaat sinds december 2018, toen het voor Serious Request zijn debuut maakte. Beter gezegd; een proloog want met enkele wisselingen in de band lijkt nu een mooi team te zijn gevormd. Op zondag 1 mei doet de tribute-band Rockcafé Taste in Groenlo aan.

Het Desire-album gemaakt in 1975 kenmerkt zich door een losse melancholische stijl met een hoofdrol voor viool en mondharmonica. De poëtische teksten met flinke lengte zijn hoogtepunten van liefde en protest en zorgen voor een meditatief gevoel van vrijheid! We trekken mee met de cowboys en de gringo’s door de zonnige zuidelijke States met in elke bluesy stad een andere schat. De tribute aan dit artistieke album raakt een gevoelige snaar en is waard door jong en oud omarmd te worden. De gemoedelijke presentatie leidt tot een echte kroeg-sfeer en er mag zelfs geschuifeld worden.

Na afloop kunt u een broodje warm vlees bestellen. Ook aan vegetarische burgers is gedacht. Het optreden begint om 15.00 uur, vanaf 14.30 uur is de kroeg geopend. Klik hier voor kaarten. www.rockcafetaste.nl.

Alvast een voorproefje (met dank aan Paul van Druten voor de opname)


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant