Zangeres en boegbeeld Emmelien van de band Emily Hill. Foto: PR Emily Hill
Zangeres en boegbeeld Emmelien van de band Emily Hill. Foto: PR Emily Hill PR Emily Hill

Frisse blueswind Emily Hill in Brouwhuys LIVE

Muziek

GROENLO - Een frisse lente blueswind zal er waaien tijdens Brouwhuys LIVE, zondag 29 mei. Voor dit zeer verkwikkende muzikale lentebriesje zorgt Emily Hill, een band met hierin de pas 21-jarige zangeres Emmelien. Een blueszangeres, geboren begin deze eeuw, dat moet wel heel bijzonder zijn, en dat is het! Hoe jong ze ook is, ze heeft echter al de nodige muzikale meters gemaakt. Van optredens op school tot aan Rabo Jazz Amersfoort. Haar naamsbekendheid en reputatie verspreidt zich inmiddels als een olievlek. In thuisstad Amersfoort stond ze oktober ’21 op het Flirting With The Blues festival en trad daarna op steeds meer plekken in het land op. Ze brengt iedere zaal in een muzikale vervoering. Van het kleinste intieme café tot grote popzalen. Ook internationaal staat ze inmiddels op de radar, is ze door kenners gespot.

Soul, blues, jazz, funk, New Orleans en gospel komen samen in haar zang. En alles met het grootste gemak. Dansend, flirtend, het is licht en vrolijk, waarbij een ballad niet geschuwd wordt. Ook eigen nummers met teksten die passen bij de gedachtewereld van een 21 jarige jonge vrouw van de wereld. Haar zang wordt gedragen door een ijzersterke band achter haar. Allen ervaren krachten die Emily muzikaal optillen en andersom zich mee laten voeren met dit megatalent.

Het optreden begint om 16.00 uur. De entree is gratis voor ‘vrienden van Brouwhuys LIVE’, overige bezoekers 7,50. Wie zich dezelfde middag inschrijft als vriend heeft vanaf dat moment reeds vrije entree.


Facebook: Brouwhuys LIVE

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids