Anastasia Kozlova  (links) en Eva Tebbe vormen samen het Lumen Ensemble. Foto: PR

Anastasia Kozlova  (links) en Eva Tebbe vormen samen het Lumen Ensemble. Foto: PR

Lumen Ensemble met ‘I dream of’ in Joriskerk Bredevoort

Muziek

BREDEVOORT - Zondag 9 oktober treedt in de Sint Joriskerk in Bredevoort Het Lumen Ensemble op. Het ensemble bestaat uit Anastasia Kozlova op viool en Eva Tebbe op harp. Zij komen met het programma ‘I dream of’. 

Harp en viool, snaarinstrumenten met volkomen verschillende klankwerelden die een symbiose aangaan én elkaar op de proef stellen. Een contrastrijk en gedurfd programma waarin op onnavolgbare wijze volksmuziek-elementen en nostalgie samenkomen. ‘I dream of’ geeft uiting aan een verlangen naar een andere plaats en tijd. Met werken van: Henriette Bosmans, Ernest Bloch, Kate Moore, Calliope Tsoupaki, Stephen Foster, Ralph Vaughan Williams.

Het concert in de Sint Joriskerk aan de Markt 3 in Bredevoort begint om 15.00 uur en duurt een uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur. Na afloop van het concert is er gelegenheid om na te praten met de musici en een glas wijn of jus d’orange te drinken. Bij de uitgang zal een vrije bijdrage met een richtbedrag van 14 euro worden gevraagd om het mogelijk te maken deze concerten te blijven organiseren. Meer informatie: sintjorisconcerten.nl en lumenensemble.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant