Afbeelding

Seniorenorkest De Achterhoek geeft kerstconcert

Muziek

Seniorenorkest De Achterhoek geeft kerstconcert

BELTRUM - Op donderdagmiddag 15 december geeft het Seniorenorkest De Achterhoek  een kerstconcert in het muziekgebouw Dacapo van de 100 jarige muziekvereniging Concordia Beltrum. De aanvang is 14.30 uur en de toegang is gratis. 

Het Seniorenorkest bestaat uit ± 45 muzikanten en is een volledig harmonieorkest. De leden komen uit de gehele Achterhoek, en ook uit Beltrum. Zij repeteren elke donderdagmiddag in Het Spieker in Eibergen o.l.v. dirigent Willem Loff. Het orkest bestaat 30 jaar en geeft optredens in o.a. verzorgingshuizen, maar zeker ook op andere plekken zijn ze een graag gehoorde muzikale gast. Zo waren er de laatste maanden optredens in Aalten (Aaltens feest) en Beusichem (festival). Op zondagmiddag 6 november organiseerde het orkest samen met De Berkelzangers een jubileumconcert ‘Met mekare’. 

Op donderdagmiddag 15 december wordt in er in Dacapo een kerstrepertoire gespeeld. Het orkest speelt dan een mix van Nederlandse en buitenlandse kerstliederen. Vanzelfsprekend worden er ook bekende kerstliederen gespeeld die meegezongen kunnen worden. Er zijn teksten aanwezig om het geheugen een beetje te helpen. Iedereen is van harte welkom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant