Concert van Harmonie St. Willibrord in de Christus Koningkerk in Lievelde. Foto: PR St. Willibrord
Concert van Harmonie St. Willibrord in de Christus Koningkerk in Lievelde. Foto: PR St. Willibrord

Harmonie St. Willibrord verzorgt nieuwjaarsconcert

Muziek

LIEVELDE - Sluit je ogen en denk aan vuurwerk, walsen, Strauss, Wenen en André Rieu. Word je daar blij van? Begin het jaar goed en kom naar het Nieuwjaarsconcert van Harmonie St. Willibrord Lievelde op zaterdag 14 januari. Het concert vindt plaats op zaterdag 14 januari om 19.30 uur in de Christus Koningkerk in Lievelde. 

De jeugdleden van het B-orkest trappen het concert af. Zij spelen Rhapsody in Blue van George Gershwin, een stuk waaraan jazzliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Ook spelen ze Festivo! van Dean Jones. Dansmuziek waarbij je je voeten niet op de vloer kunt houden. 

Vervolgens neemt het A-orkest het over en waan je je in een mooi paleis in Wenen met vele bekende nummers van Robert Stolz (Gruß aus Wien), Franz Lehár (Leichte Cavalerie) en Franz von Suppé (Gold und Silber). Natuurlijk mogen Johann Strauss senior en junior ook niet ontbreken. Van hen zullen o.a. Auf der Jagd, An der schönen blauen Donau, Donder en Bliksem en de Annen Polka te horen zijn. Probeer dan maar eens stil te blijven zitten!

Het concert wordt natuurlijk afgesloten met de Radetzky March. De toegang is gratis. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant