Dancing in the Street in het centrum van Groenlo. Foto: Archief Groenlse Gids

Dancing in the Street in het centrum van Groenlo. Foto: Archief Groenlse Gids

PR

Dancing in the Street slaat noodgedwongen jaartje over

Muziek

Evenement staat weer gepland voor 2024

Door Kyra Broshuis

GROENLO- “Een ongelukkige samenloop van omstandigheden”, zegt Michael Lammers van Steam. Het open air dansfestival Dancing in the Street, dat als sinds 2012 jaarlijks wordt gehouden, moet dit jaar een keer overslaan. Dat heeft alles te maken met het feit dat Escaperoom Groenlo, ook van Steam, gaat verhuizen. 

“Die verhuizing staat wat eerder op de agenda dan aanvankelijk gepland”, zegt Lammers, “en daardoor komt de organisatie van het evenement in het gedrang. Ontzettend jammer dat we het moeten afblazen, ik zeg het met pijn in het hart. Ik heb eerlijk gezegd wel even wakker van gelegen.”
Lammers is vader van 3 puberkinderen en ziet met lede ogen aan het uitgaansleven in zijn Groenlo zo heeft ingeboet. “Uitgaan en plezier hebben met elkaar is zo belangrijk. Zeker in deze tijd waarin de jeugd vaak aan hun mobiel gekleefd zit, is het belangrijk om echt dingen te beleven, mee te maken. Wij konden in onze tijd het hele weekend op stap, en goed ook”, lacht hij. “Dat gun ik de huidige generatie ook zo. Dat is altijd al de grote drijfveer voor Dancing in the Street.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids