Afbeelding

Jaarlijkse metalnight bij Rockcafé Taste

Muziek

GROENLO - Ieder jaar is er bij het muziekcafé van Groenlo uiteraard ook een avond voor fans van metalmuziek. En, geven Roland en Marion van Rockcafé Taste aan: “Dat is altijd een feestje!”. Op zaterdag 16 september zullen Midnight Motel en One Word Silence de kroeg op zijn grondvesten doen trillen. Zaal open vanaf 20.00 uur. Aanvang 21.30 uur. Klik hier voor kaarten.

Midnight Motel
Midnight Motel staat garant voor een stevige bak vuige gitaarrock. Open houthakkersbloesjes, brutale koppen en rauwe gitaarsolo’s: “Midnight Motel is seks op gitaren”, aldus 3voor12. De band speelt rock zoals het bedoeld is, in-your-face, hard en melodieus. De geroutineerde rockers uit Hengelo laten daarbij in zowel binnen- als buitenland het zweet van de muren af druipen met hun energieke en dynamische liveshows. Met 2 studio albums, 3 singles en meerdere video clips op hun naam, heeft de band veel shows gespeeld in o.a. Nederland, België, Duitsland en Polen. Het publiek wordt getrakteerd op een vuige bak High Energy Rock ’n Roll met veel mee-schreeuwers. Crowdsurfen en stagediven wordt dan ook zeker niet geschuwd tijdens de shows!


One Word Silence
One Word Silence is in 2018 opgericht en bestaat uit ex-bandleden van AilienNation, Fresh Kills en The Conspiracy. Ze komen uit Overijssel en Drenthe en halen de inspiratie voor onze eigen nummers uit diverse 90’s alternative metalbands. Deze inspiratie vertaalt zich in een eigentijdse nieuwe sound en een grote gedrevenheid om zelf nummers te schrijven. De muziek wordt door de DJ´s van Black Monday Radioshow op Delta FM als volgt omschreven: “Ze maken alternatieve metal en dat doen ze verdomd goed! Lekkere tempowisselingen en heerlijke cleane zang. Bovendien zijn zelfs breakdowns en hiphop invloeden te horen! Echt heel lekker.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids