Trio Maat-Schaareman-Wang. Foto: PR
Trio Maat-Schaareman-Wang. Foto: PR Picasa

Boerenerfconcert met Trio Maat-Schaareman-Wang

Muziek

VRAGENDER - Door persoonlijke omstandigheden van de musici moest het geplande concert van augustus verplaatst worden. De nieuwe datum is zondag 8 oktober. Paaspop Klassiek is deze keer te gast bij de B&B ‘Achterhoeks Goed’, gelegen aan de Vragenderweg 64b in Vragender. Het concert is niet als gewoonlijk in de ochtend, maar ’s middags 15.30 uur. Omdat het in oktober al aardig fris kan zijn, wordt gebruik gemaakt van de grote tuinderskas. U bent dan binnen met de beleving van buiten.

Het Trio Maat-Schaareman-Wang verzorgt deze middag de muziek. Het is een bekend ensemble dat zich kenmerkt door hun uitzonderlijke muzikale vaardigheden en expressieve theatervoorstellingen. Zij zullen het publiek laten genieten van een unieke mix van zang, piano en theater. ‘Van Mozart tot medley en van schlager tot chanson’. De drie klassiek geschoolde musici brengen een hartverwarmend nazomerprogramma dat bol staat van de romantiek, humor en ontroering. Het concert biedt bezoekers een onvergetelijke middag vol artistieke pracht.

Stichting Paaspop Klassiek, een organisatie die zich inzet voor het bevorderen van klassieke muziek en cultuur, is verheugd om dit speciale concert mogelijk te maken en musici een podium te bieden om hun talent te tonen. Dit Boerenerfconcert is een geschikte gelegenheid voor zowel muziekliefhebbers als theaterenthousiastelingen om samen te komen en te genieten van de schoonheid van kunst in de sfeervolle omgeving van de Achterhoek.

Bij binnenkomst wordt u een kop koffie of thee aangeboden. Zitplaatsen zijn beschikbaar, maar u mag ook zelf een lekkere stoel mee brengen. De toegang tot het Boerenerfconcert is gratis. Aan het eind van het concert wordt de bezoekers gevraagd om een vrije gift. Dit maakt het mogelijk deze concerten te blijven organiseren. 

Meer informatie: www.paaspopklassiek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids