Mbo-studenten Zone.college leggen vijver aan in schooltuin. Foto: Jos Melgers/archief Achterhoek Nieuws

Mbo-studenten Zone.college leggen vijver aan in schooltuin. Foto: Jos Melgers/archief Achterhoek Nieuws

Voorlichtingsavond Zone.college op donderdag 10 maart

Onderwijs

DOETINCHEM - Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden! Dat zijn de ingrediënten van de voorlichtingsavond mbo van Zone.college in Doetinchem op donderdag 10 maart van 18.00 tot 20.00 uur. 

Bij Zone.college presenteren de groene mbo-opleidingen zich en geven docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de begeleiding tijdens een opleiding. Met workshops, presentaties en demonstraties krijgen bezoekers een actueel beeld van de groene beroepsmogelijkheden en opleidingen. Bij Zone.college Doetinchem worden de volgende opleidingen aangeboden: Tuin & landschap; Groen, grond & infra; Dierenartsassistent/paraveterinair; Veehouderij en Dierverzorging.

Tijdens de voorlichtingsavond is het ook mogelijk om een online gesprek in te plannen met opleidingsadviseurs, die meer kunnen vertellen over het volwassenenonderwijs, omscholingstrajecten en de subsidiemogelijkheden. Zone.college biedt (groene) trajecten aan voor iedereen die zich wil laten om- of bijscholen. Een adviesgesprek inplannen kan via de website.

Aanmelden voor de voorlichtingsavond kan via het aanmeldformulier op de website. Het Zone.college is gevestigd aan de Gildenbroederslaan 3, Doetinchem De voorlichting is ook te bekijken via www.zone.college.        

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant