Ongecontroleerde stad.
Ongecontroleerde stad.

Opening kunstexpositie eindexamenleerlingen Marianum in Groenlo

Onderwijs

GROENLO - Op donderdag 6 april om 16.00 uur vindt de officiële opening plaats van de kunstexpositie. Eindexamenleerlingen uit havo 5 en vwo 6 die het vak Beeldende Vorming volgen exposeren hier hun kunstwerken. De opening vindt plaats bij Marianum in Groenlo aan de Deken Hooijmansingel 1. 

De eindexamenleerlingen hebben zich verdiept in verschillende thema’s en hier vervolgens een persoonlijke draai aan gegeven. Door middel van diverse materialen, technieken en formaten, hebben ze geprobeerd hun boodschap te verwezenlijken. Zo gaan de werken over bijvoorbeeld milieuproblematiek, infrastructuur, trauma of zingeving. Er zijn niet alleen schilderijen, maar ook bijzondere koelkasten, installaties en beelden te bekijken. Daarnaast is er zelfs een kunstroute bedacht door een leerling die bezoekers zelf kunnen komen lopen.

De expositie is vanaf 6 april 16.00 uur tot en met 30 juni te bekijken op werkdagen van 08.30 uur tot 16.00 uur. Bezoekers zijn van harte welkom om de werken te komen bewonderen!

Crime scene.
Verminkt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids