Afbeelding
Foto: PR

Kassasystemen, welke modules en soorten heb je?

Partnerbijdrage

Een kassasysteem is essentieel voor een onderneming. Het is een handig systeem waar je veel voor je onderneming in kunt registreren. Een kassasysteem is niet alleen handig voor je voorraad, maar ook om spullen te wegen of klanten in het systeem te zetten. De systemen zijn tegenwoordig zo uitgebreid, wij zetten op een rij welke modules en soorten je hebt.

Er zijn allerlei soorten kassasystemen, van allerlei merken natuurlijk. En iedereen doet het misschien net weer even anders of ziet er anders uit. Daarom gaat het ook vooral om de modules die je kunt toevoegen aan je kassasysteem. Het is handig om eentje te kiezen die allerlei modules heeft, zo ben je op de toekomst voorbereid!

Welke onderneming?

Allereerst is het handig om te weten welke onderneming je hebt. Dat weet je natuurlijk zelf, maar zorg dat je in de juiste branche zoekt naar een kassasysteem! Je zal hieronder lezen wat de verschillen zijn. Zo heb je een kassasysteem voor de horeca of voor een kapperszaak bijvoorbeeld. Hieronder lees je welke modules/kassasystemen handig zijn voor welk soort onderneming.

Horeca

Een horecazaak kan echt niet zonder een kassa. Het is een centrale machine die tegenwoordig enorm veel kan. Zo kun je een module nemen die de plattegrond van je onderneming toont. Zo weet je precies wat waar naartoe moet en voor welke tafel iets besteld is. Een andere handigheid is dat je een pinkoppeling hebt, waarbij je een bon voor een tafel kunt splitten. Handig als je met vrienden gaat eten en ieder voor zich afrekent. Ook kan een kassasysteem heel handig herkennen of een bon voor de bar of voor de keuken bedoeld is. De drankjes gaan naar de bar en het eten naar de keuken, hoe handig!

Kassasysteem voor een groentewinkel

We nemen een groentewinkel als voorbeeld, omdat je hierbij een ook weegschaal nodig hebt. En hoe handig is het als je de weegschaal aan het kassasysteem kan koppelen? Dan ben je heel snel klaar met de klant en kun je snel andere klanten helpen. Daarnaast is een pinkoppeling ook heel handig hierbij.

Kledingwinkel voor klantbinding

Het zou heel goed kunnen dat je bij een kledingwinkel heel graag ook je klanten wilt registeren. Zodat ze bijvoorbeeld punten kunnen sparen of je precies kan zien welke bonnen en dus welke spullen de klant heeft gekocht. Het handige is dat dit een groot onderdeel van je marketing kan zijn. Als klanten geregistreerd zijn, hoeven ze geen bon te tonen als ze iets terugbrengen én je kunt ze ook om de zoveel tijd lonen met een kleinigheidje. Iets dat bijvoorbeeld gebaseerd is op punten sparen, daar zijn velen voor te porren.

Er zijn nog veel meer ondernemingen waar een goed kassasysteem van essentieel belang is. Zoek daarom goed naar een kassasysteem, zoals een van de Future kassasystemen, die bij jouw onderneming zal passen. En denk vooral ook aan de additionele modules die je erbij kunt nemen! Zo maak je optimaal gebruik van de opties en ben je voorbereid op de toekomst waarin je onderneming natuurlijk groeit en bloeit!

Dit artikel wordt u aangeboden door Future. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids