Foto: PR

Wat zijn de meest voorkomende klussen waarvoor een bouwbedrijf wordt ingehuurd?

  Partnerbijdrage

Een bouwbedrijf is heel handig bij enorm veel werkzaamheden die in en rondom het huis moeten worden uitgevoerd. Een bouwbedrijf heeft vaak veel vakmensen in dienst die allerlei (constructieve) werkzaamheden kunnen uitvoeren. Het is eigenlijk in te delen in twee soorten werkzaamheden, constructieve werkzaamheden en werkzaamheden die voor de juiste afwerking zorgen. Maar wat zijn nou de meest voorkomende klussen waarvoor een bouwbedrijf wordt ingehuurd? Wij zochten het uit.

Verven en stuken

Verven verven en nog eens verven. Dit is een van de meest voorkomende klussen! Er zijn behoorlijk wat mensen die zelf de kwast pakken en gaan schilderen, maar er zijn er ook veel die dat niet zelf doen. Goede schilders zijn heel belangrijk als je je huis mooi wilt maken. Je ziet vaak echt wel het verschil tussen de leek en de professional. Een schilder heeft vaak jarenlange ervaring en weet ook nog eens de goede verf te zoeken voor specifiek hout of muur bijvoorbeeld.

Een andere klus is stuken. Dit is echt een kunstje die niet iedereen zomaar kan uitvoeren! Het is een pittige klus met een fantastisch resultaat, je muren zijn mega glad en je kunt er alle kanten mee op. Je kunt dit ook zelf proberen, maar het kan echt een kliederboel worden. Je moet de juiste hoeveelheden weten om het mengsel goed te krijgen, dan moet je het ook nog op de muur krijg én goed uit kunnen smeren. Een behoorlijke klus.. Helemaal als je ook het plafond wilt doen. Dat is heel zwaar! Dit kun je beter overlaten aan Bouwbedrijf van Zilver.

Vloertje leggen

Een vloer leggen kost behoorlijk wat energie, je moet lang op je knieën zitten en alles op maat zagen als je gebruikmaakt van laminaat of pvc. Elk hoekje moet natuurlijk wel passen! Voor dit soort klussen wordt ook vaak een bouwbedrijf ingeschakeld. Het vloertje zal er snel inliggen als je bijvoorbeeld voor een kliklaminaat gekozen hebt.

Trap dichtmaken

Een open trap hebben veel mensen in huis. Het oogt heel ruim en staat mooi. Echter nu we allemaal veel meer bezig zijn met energie, kom je er ook achter dat een open trap eigenlijk heel slecht is… Alle warme lucht die je beneden stookt gaat naar boven en komt eigenlijk niet meer terug beneden. Tijd om de trap dicht te laten maken dus! Een vakman kan dit vrij snel bewerkstelligen. Hij weet welk houtsoort geschikt is en hoe je dit het beste aan kunt pakken. Zo is je trap in een dag of iets meer dichtgemaakt en zal je zien dat dit invloed heeft op de energierekening.

Nieuwe keuken en/of badkamer?

Voor deze klussen wordt ook vaak een bouwbedrijf ingeschakeld. Het is vaak een te grote klus om dit zelf te doen, bovendien wordt de service vaak aangeboden bij het bedrijf waar je de badkamer of keuken koopt. Helemaal afgelopen jaar zijn er enorm veel keukens en badkamers verbouwd. Iedereen zat thuis en vond het weleens tijd om er iets aan te doen.

Dit artikel wordt u aangeboden door Bouwbedrijf van Zilver. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden