Afbeelding
Foto: PR

3 zijdige elektrische sfeerhaarden

Partnerbijdrage

Traditioneel wordt bij conventionele elektrische haarden meestal gebruik gemaakt van een 1D vlameffect, waarbij de achterkant van het stookbed wordt verlicht door kunstmatige vlammen. De tijden zijn echter veranderd.

Driezijdige haarden van Aflamo zijn vandaag een van de meest unieke en gewilde architecturale elementen in een modern interieur. Let goed op de frameloze glazen hoeken en robuuste vlammen van deze realistische lijn.

In dit artikel nemen we een kijkje in de wereld van driezijdige elektrische haarden, waarvan er steeds meer zijn dankzij de introductie van de interieurtrend: de cinewall.

 

Wat zijn 3 zijdige elektrische haarden?

In plaats van dat de achterkant van het stookbed wordt verlicht, brengen 3 zijdige sfeerhaarden de illusie van echte vlammen in het midden en aan de voorkant. Hierdoor wordt nog meer sfeer toegevoegd aan een ruimte.

Vroeger konden alleen degenen die direct voor hun kunstmatige haard zaten de vlammen zien die erin waren opgesloten. Nu is het mogelijk om vanuit alle hoeken de vlammen te bewonderen met driezijdige glaspanelen, die echt een breedbeeldplatform bieden voor de vlammen binnenin.

Wat zijn de onderlinge verschillen?

Dit soort haarden zijn perfect voor woningen, kantoren, restaurants of commerciële instellingen. Bovendien kun je ze installeren met een zijde, twee zijden of alle drie de zijden zichtbaar.

De strakke, eigentijdse ontwerpen van de 3-zijdige elektrische haarden, samen met het soort glas, de formaten, de sfeerbepalende achtergrondverlichting, de vuurtechnieken en designafwerkingen, vormen de onderlinge verschillen. Hierdoor bieden ze onbeperkte creativiteit en veelzijdigheid voor het ontwerpen van elke binnenruimte. Bovendien maakt het out-of-the-box systeem het je gemakkelijk om een haard in een mum van tijd te installeren.

Dit artikel wordt u aangeboden door Sfeerhaardenexpert.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids