De vernielde hindernis. Bron: facebookpagina Stichting Survival Harreveld
De vernielde hindernis. Bron: facebookpagina Stichting Survival Harreveld

Hindernis Survival Harreveld vernield

Sport

‘Alle hulp is nu welkom’

Door Kyra Broshuis

HARREVELD - Een grote teleurstelling zondagochtend bij de mensen van Stichting Survival Harreveld (SSH); een belangrijke hindernis is ‘s nachts afgebroken door vandalen. Veel tijd om het te herstellen is er niet want de survivalrun staat voor aanstaande zondag al op de agenda. De Stichting plaatste een bericht op facebook: ‘Oproepje voor die ‘bikkels’ die onze hindernis zo afgebroken hebben afgelopen nacht: wij kunnen nog wel wat handige types gebruiken de aankomende week om onze hindernissen op tijd af te krijgen voor de survivalrun van aanstaande zondag. Dus zit het je toch niet helemaal lekker dat je dit de afgelopen nacht zo hebt achtergelaten, kom dan naar De Boer in Harreveld en help ons met opbouwen! Zou superfijn zijn!’

Vernield
Voorzitter Mark Eekelder van de SSH vertelt dat de dader zich (nog) niet gemeld heeft en dat de stichting alle hulp kan gebruiken. “Zondagochtend fietste één van onze leden langs de bewuste hindernis en zag toen dat ie vernield is. Heel jammer en zinloos. Het kost ons veel tijd en energie en ook geld om het weer te herstellen. Alle hulp is dan ook welkom, bij de opbouw de komende avonden maar ook bij de afbraak maandag overdag. Geïnteresseerden kunnen een berichtje sturen naar ssh@harreveld.com. Daar ontvangen we ook heel graag tips over de vernieling”, zo zegt Eekelder.

De survivalrun is aanstaande zondag vanaf 09.15. De starttijden en de plattegrond van het parcours zijn te vinden op www.survivalharreveld.nl. 

Bron: facebookpagina Stichting Survival Harreveld

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids