De cover van de presentatiegids seizoen 2021-2022 van S.V. Grol.
De cover van de presentatiegids seizoen 2021-2022 van S.V. Grol.

Grol opent bekercompetitie thuis tegen FC Winterswijk

Sport

GROENLO - Het voetbalseizoen 2021-2022 is nog maar amper afgesloten of het nieuwe voetbaljaar 2022-2023 staat alweer voor de deur. Ondanks dat alle aandacht is gericht op de huidige zomerse vakantieperiode, worden zowel op KNVB- als op clubniveau de nodige voorbereidingen getroffen voor een nieuw voetbaljaar. Zo heeft de KNVB in de afgelopen week het bekerprogramma, in de aanloop naar de op zondag 25 september van start gaande reguliere voetbalcompetitie, bekend gemaakt.

Door Theo Huijskes

De hoofdmacht van Grol is ingedeeld in een poule met FC Winterswijk, Bon Boys Haaksbergen en SC Varsseveld. De eerste wedstrijd tegen FC Winterswijk, thuis op het sportpark Den Elshof, is vastgesteld op zondag 4 september (14.30 uur). Vervolgens worden er twee uitwedstrijden gespeeld en dat tegen Bon Boys op 11 september (14.00 uur) en SC Varsseveld op 18 september (14.00 uur). Het competitieprogramma, het nieuwe seizoen in de Gelderse tweede klasse, is nog niet bekend. De selectie van Grol 1, onder aanvoering van hoofdtrainer William Krabbenborg en assistent-trainer Jos Heutinck, begint het nieuwe seizoen met een eerste groepstraining op zondag 7 augustus. Centraal in het vervolgens af te werken oefenprogramma staat het Keitoernooi in Lichtenvoorde met op dinsdag 16 augustus de derby tegen Longa ’30 en vervolgens op zaterdag 20 augustus een tweede wedstrijd tegen RKZVC Zieuwent of AZSV Aalten.

Presentatiegids en Voetbalkrant 
Ondanks alle vakantieperikelen worden ook al de nodige voorbereidingen getroffen voor de nieuwe, jaarlijkse presentatiegids op clubniveau, alsmede de inmiddels al niet meer weg te denken Voetbalkrant op regionaal niveau. Grol staat erom bekend dat de club voorafgaande aan nieuw seizoen een professionele, fullcolour presentatiegids weet te produceren. Dit jaar gaat het om een maar liefst 52 pagina’s tellende special, boordevol met interessante artikelen, interviews en bovendien bijzonder kleurrijke foto’s. De redactie onder aanvoering van pr-functionaris Marco Frank van S.V. Grol, bijgestaan door de redactieleden Henri Walterbos, Theo Huijskes en Gerry van Dongeren en daarnaast een aantal meewerkende scribenten en fotografen, streeft ernaar om de nieuwe gids op woensdag 21 september enkele dagen vóór de start van de nieuwe voetbalcompetitie bij alle actieve en ondersteunende leden, sponsoren en andere belanghebbenden op de deurmat te laten vallen. Daarnaast zal in dezelfde week de inmiddels voor het zestiende achtereenvolgende jaar, door Achterhoek Nieuws bv te produceren Voetbalkrant verschijnen. Deze krant, waaraan medewerking wordt verleend door de voetbalverenigingen Longa ’30 Lichtenvoorde, RKZVC Zieuwent, Grol Groenlo, Erix Lievelde, KSV Vragender, HMC’17 Harreveld-Mariënvelde en VIOS Beltrum, zal ook dit jaar als bijlage bij de weekkranten Elna en Groenlose Gids worden verspreid.               

De thuisbasis van S.V. Grol: Sportpark Den Elshof. Foto: Theo Huijskes

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids