Foto: archief Achterhoek Nieuws

Foto: archief Achterhoek Nieuws

Sourcy rekreanten zaalvoetbalcompetitie weer gestart

Sport

ZIEUWENT - Vanuit de hele regio hebben zich weer vrienden-, buurt-, bedrijfs- en caféteams aangesloten voor alweer de 33ste editie van de Sourcy recreanten zaalvoetbalcompetitie. Afgelopen vrijdag 23 september werd de aftrap gegeven van deze sportieve maar bovenal gezellige competitie die plaatsvindt in de sport- en horeca-accommodatie aan de Zegendijk 3a in Zieuwent. Er is nog plek voor enkele teams; tot begin november kunnen deze zich nog aanmelden.

Deelnemende teams spelen in verschillende poules die zijn ingedeeld naar sterkte. Gemiddeld één keer in de drie/vier weken is een team aan de beurt om te spelen, altijd op de vrijdagavond, een fijn moment om even sportief stoom af te blazen na een drukke werkweek. Dit jaar werd het spits afgebeten door de teams Garage Engelbarts tegen Café de Kruup die door Kruup werd gewonnen met 6 tegen 3 in een veelal gelijk opgaande wedstrijd.

Geïnteresseerden kunnen zich tot begin november nog opgeven voor deelname bij het Sourcy Center (telefoon 0544 352 222) of bij organisator Bennie ten Bras via: b.bras8@chello.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant