Huldiging van het Grol-elftal op het stadhuis. Foto: Theo Huijskes

Huldiging van het Grol-elftal op het stadhuis. Foto: Theo Huijskes

Bordeshulde voor Grol 1

Sport

GROENLO - Met een warme ontvangst in de deftige raadzaal en een spontane huldiging door Grolsupporters toen de Grol 1 spelers het bordes van het raadhuis betraden, is de kampioensploeg van Grol 1 dinsdagavond nog eens extra in het zonnetje gezet.

Door Ferry Broshuis

In de raadzaal sprak wethouder Bart Porskamp de Grol 1-vedettes toe en feliciteerde hen namens het hele college voor de geleverde prestatie. Hij wees er fijntjes op dat in het volgend seizoen RKZVC uit Zieuwent ook een tegenstander zal zijn en dat maakt de nieuwe 1ste klas natuurlijk extra interessant. Het spontane verhaal van de wethouder werd regelmatig op ludieke wijze door gezang en vrolijke oneliners onderbroken. Daarna volgde de ‘bordesscène’ en dat ging allemaal leuk en spontaan en soms ook met emotie die bijvoorbeeld duidelijk bleek bij de succestrainer William Krabbenborg die met zijn ploeg een prestatie van jewelste heeft neergezet. Het zou mooi zijn geweest als de kampioensploeg daarna op een platte wagen door de stad zou toeren, maar de huidige strenge regelgeving maakte dat helaas onmogelijk.

Maar het feest van de kampioensploeg was er niet minder om. De kampioenen konden veel mooie complimenten en felicitaties voor hun prestatie in ontvangst nemen.

Enthousiaste supporters bij het stadhuis. Foto: Ferry Broshuis
Huldiging van Grol 1. Foto: Ferry Broshuis
Drie broers Riteco met hun vader. Foto: Ferry Broshuis

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids