Arnold Bruggink (midden) en Sierd de Vos (rechts worden geïnterviewd door Eddy van der Ley. Foto: Theo Huijskes
Arnold Bruggink (midden) en Sierd de Vos (rechts worden geïnterviewd door Eddy van der Ley. Foto: Theo Huijskes

Grolse sponsoravond: feestelijke opmaat naar het Internationaal Marveldtoernooi

Sport

GROENLO - Het Internationaal Marveldtoernooi van S.V. Grol werd voorafgegaan door een succesvolle sponsoravond. Op deze avond werd de sporthal op sportpark Den Elshof omgetoverd tot een kleurrijke theaterzaal. Meer dan vijfhonderd sponsoren en gasten genoten van een gezellige avond met hapjes en drankjes, waarbij de populaire Grolsch-beugel centraal stond. Daarnaast werden de gasten vermaakt met een gevarieerd programma.

Tijdens de avond gaf voorzitter Marco Frank van het Internationaal Marveldtoernooi een presentatie over de geschiedenis van het toernooi en werden de twaalf deelnemende ploegen van dit jaar geïntroduceerd. Ook werd vermeld dat Ajax Amsterdam voor de 25e keer aan het toernooi deelneemt. Voorzitter Stan Raben van S.V. Grol benadrukte het belang van sponsoren voor de vereniging en het toernooi. Daarna nodigde Dennis Pasman, voorzitter van het voetbalbestuur, het kampioensteam Grol 1 en hun begeleiding uit om het podium te betreden en een eerbetoon in ontvangst te nemen voor hun prestaties, waaronder de promotie naar de Eerste Klas KNVB. Daarnaast werden ze succes gewenst voor de finale van de Achterhoek Cup 2023 op 1 juli.

Het hoofdprogramma van de avond bestond uit bijdragen van Lars Gierveld, Arnold Bruggink, Sierd de Vos en Mathilde Geerts, met Eddy van der Ley als presentator. Gierveld, een geboren Grollenaar en bekend als filmmaker, sprak over ondernemerschap en zijn betrokkenheid bij Kumasi Drinks. Sierd de Vos deelde humoristische ervaringen als sportverslaggever, terwijl Arnold Bruggink beelden deelde van zijn voetbalcarrière en zijn nieuwe rol als technisch directeur van FC Twente. De avond werd afgesloten met een humoristisch optreden in het Twentse dialect van Mathilde (Truus) Geerds, de echtgenote van ‘Kearl Gait’.

Tijdens het avondprogramma speelde de Businessclub S.V. Grol ook een rol. Voorzitter Matthijs Roorda overhandigde een cheque ter waarde van 8.000 euro aan Bert de Hek, voorzitter van SEAG, voor de breedtesport binnen de club.

Kampioen en promovendus Grol mocht een eerbetoon ondergaan vanwege het behaalde kampioenschap. Foto: Theo Huijskes

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids