Directeuren en leerlingen van de scholen en Ben Bomers van de Vincentiusvereniging met de cheques. Foto: PR
Directeuren en leerlingen van de scholen en Ben Bomers van de Vincentiusvereniging met de cheques. Foto: PR

Kaak Kanonsloop levert ruim 6000 euro op

Sport

GROENLO - Ruim 6000 euro had de organisatie van de Kaak Kanonsloop/Obstacle Run afgelopen zondag te verdelen onder de Grolse scholen en de Vincentiusvereniging. Basisschoolleerlingen konden zich laten sponsoren voor hun deelname aan de Obstacle Run. Een deel van de opbrengst is voor de scholen zelf en het andere deel gaat naar de Vincentiusvereniging die het gebruikt voor hulp aan kansarme kinderen. De wisselbokaal van de Kanonsloop ging naar Marianum, de scholengemeenschap die dag ervoor nog een grootse reünie hield ter ere van het 75-jarig bestaan. 

Met maar liefst driehonderd enthousiaste deelnemers was de sfeer ongekend energiek. De deelnemers trotseerden talloze obstakels en legden een indrukwekkend parcours af.

“Het was inspirerend om te zien hoe gemeenschapszin en sportiviteit hand in hand gingen. We willen graag onze sponsors en vrijwilligers bedanken die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Hun inzet heeft bijgedragen aan het geweldige resultaat.”

Ruim 2800 euro van de totale opbrengst komt ten goede aan de Vincentiusvereniging. De leerlingen renden ook hele mooie bedragen bij elkaar voor hun eigen basisschool. De opbrengst overtreft de verwachtingen van de organisatie. “We zijn trots dat we hieraan hebben kunnen bijdragen. We kijken nu al uit naar volgend jaar, waarin we hopen dit succes te evenaren of zelfs te overtreffen. Bedankt aan iedereen die heeft meegewerkt aan deze fantastische dag.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids