Presentator Bas Brinke met een van de vele prijswinnaars. Foto: SV Grol
Presentator Bas Brinke met een van de vele prijswinnaars. Foto: SV Grol

Fancy Fair SV Grol weer groot succes

Sport

GROENLO - In het weekend van 24, 25 en 26 november vond de 54ste editie van de Fancy Fair plaats in het Sportcafé Den Elshof. Een groot succes, met vooral zondag een enorme drukte. Er zijn in totaal ruim 25 rondes gespeeld op zowel het ‘Rad van Riki’ als het flitslichtspel, waar in totaal meer dan 175 prijzen zijn verloot.

Tijdens de Fancy Fair was het wederom een geweldig feest. Het was een ouderwetse strijd om de loten te bemachtigen en het gerstenat vloeide rijkelijk. Binnen no-time waren alle loten in iedere ronde verkocht. Een resultaat waarmee de organiserende Vrienden van de SV Grol (V.S.V.G.) erg blij mee is aangezien iedere euro weer één-op-één de club ingaat.

Tijdens het weekend gingen diverse prachtige prijzen, veelal aangeboden door sponsoren uit Groenlo en omgeving, naar prijswinnaars in het Sportcafé. De hoofdprijs was deze editie een prachtige fiets. Deze werd gewonnen door Jorrick van Melis. Pure en oprechte vreugde was van het gezicht van Jorrick af te lezen toen hij de fiets in ontvangst mocht nemen. Een geweldige hoofdprijs voor maar drie euro per lot.

Andere hoofdprijzen waren o.a. een tv, koelkast, gigantische kunstkerstboom, Nespressomachine, accuboormachine en een overnachting in Hotel Haverzate in Groenlo. De grootste winnaar dit weekend was S.V. Grol, aangezien de opbrengst van deze Fancy Fair weer volledig geïnvesteerd wordt in de voetbalvereniging. De V.S.V.G. dankt alle sponsoren en deelnemers voor hun inbreng en enthousiasme en hoopt hen bij de volgende editie weer te mogen begroeten. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids