Groepsfoto van de businessclub Grol bij het bezoek aan het Vitesse-stadion. Foto: Theo Huijskes

Groepsfoto van de businessclub Grol bij het bezoek aan het Vitesse-stadion. Foto: Theo Huijskes

BusinessClub S.V. Grol op bezoek bij Vitesse - NEC

Sport

GROENLO - Dat de Businessclub van S.V. Grol een welkom uithangbord is van de Groenlose voetbalclub, werd afgelopen zondag nog weer eens bewezen. Met twee touringcars, en dat met circa zestig leden in totaal, werd er koers gezet richting het stadion GelreDome in Arnhem om getuige te zijn van de Gelderse voetbalkraker Vitesse - NEC. Een provinciale derby bij uitstek tussen enerzijds de stad Arnhem en anderzijds de stad Nijmegen, die uiteindelijk eindigde in een 0-3 overwinning voor de Nijmegenaren, die daarmee de Arnhemse formatie nog een stukje dieper in de degradatiezone van de huidige vaderlandse eredivisie doet belanden. 

Ondanks dat de Arnhemse formatie meer had verdiend dan de einduitslag doet vermoeden, had dit geen gevolgen voor de gemoedstoestand van de Groenlose gasten. Derhalve een brede glimlach op het gezicht van het bestuur onder aanvoering van voorzitter Matthijs Roorda, en verder bestaande uit Peter Scheinck, Rob Soer, Bas Stortelers, Dave ten Have Luc Stortelder en Miquel Porskamp. In de gezellige, van alle gemakken voorziene businessruimte in stadion GelreDome liet een trotse en derhalve bijzonder tevreden BC-voorzitter Roorda weten erg trots te zijn op de nog steeds groeiende Groenlose BC. “Dat S.V. Grol als voetbalclub breed wordt gedragen, bewijst wel het feit dat zich nog steeds ondernemers als lid aanmelden. Dit is met name het gevolg van het feit dat wij als BC alles afstemmen op het maken van een dubbelslag. Het gaat niet alleen om de clubsponsoring maar ook het tot stand brengen van ontmoetingen met collega-ondernemers waarbij leden de gelegenheid krijgen contacten te leggen en elkaar te leren kennen.”

Naast het bekijken van de wedstrijd in stadion GelreDome vanaf de West-tribune vond er vóór, alsmede in de rust en na de wedstrijd een bijzonder gezellig samenzijn plaats in de luxe businessruimte op de derde verdieping van het stadion. Daarbij kregen alle aanwezige gasten, voorzien van zwart-gele Vitesse-das, een brunch aangeboden. Ook tijdens en na de wedstrijd ontbrak het de BC-leden aan niets; een scala aan hapjes en drankjes kwam voorbij. De organisatie kon terugkijken op een geslaagd uitstapje van de S.V. Grol vertegenwoordigende Businessclub.

Foto: Theo Huijskes
Foto: Theo Huijskes

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant