Foto PR
Foto PR

De voordelen van stickers op rol

XInterviews & Achtergrond

Stickers zijn er in vele soorten en maten. Kijk maar eens rustig om je heen, je zult zien dat je overal stickers tegenkomt. Een van de meest gedrukte stickers zijn stickers op rol. Het voordeel van stickers op rol is dat je ze voor vele toepassingen kunt inzetten. Wil je meer voordelen van stickers op rol ontdekken? Lees dan snel verder.

Jouw stickers bewaard op rol

Het grootste voordeel van stickers op rol is dat je niet overal losse stickers hebt liggen. Stickers op rol zijn makkelijk te bewaren en heb je altijd bij de hand. Daarnaast passen de stickerrollen in dispensers en etiketteermachines. Hierdoor kun je de stickers gemakkelijk van de rol afhalen en opplakken.

Stickers op rol zijn voor veel verschillende toepassingen te gebruiken. Zo worden de rollen stickers veelgebruikt in de keuken van grote bedrijven en horeca. Ze zijn namelijk ideaal als houdbaarheidsstickers. Ook kun je ze inzetten voor veiligheidsoverwegingen zoals keuringsstickers of waarschuwingsstickers. Stickers op rol zijn ook handig als etiketten op producten of pakketjes.

Stickers op rol zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Zo kun je zelf het materiaal, de afwerking en de vorm kiezen. Ronde stickers op rol worden bijvoorbeeld veelgebruikt als sluitsticker voor pakketten. En rechthoekige stickers op rol als naam en adresstickers. Je kunt de vorm ook in een vorm naar wens laten snijden, zoals de vorm van je logo.

Eigen stickers laten maken

Stickers op rol is slechts een voorbeeld van de vele bestaande stickerproducten. Zo kun je stickers voor op vloeren, ramen, auto’s en muren laten drukken. Ook heb je de keuze uit duurzame varianten als je een milieuvriendelijke keuze wilt maken. 

Logo stickers zijn altijd handig om in huis te hebben. Ze zijn multifunctioneel in te zetten, want je kunt ze eigenlijk overal op plakken. Met behulp van logo stickers kun je eenvoudig en goedkoop je merk onder de aandacht brengen. Plak ze op verpakkingen, laptops, notitieboekjes en op andere voorwerpen waar je logo niet mag ontbreken. Daarnaast zijn logo stickers een leuke en voordelige give-away op beurzen en evenementen.

Stickers zijn tevens zeer geschikt om een tijdelijke boodschap over te brengen. Dit is handig als je een tijdelijke campagne of kortingsactie wilt promoten. Je kunt bijvoorbeeld raamstickers laten maken met een kortingspercentage en op je winkelruit plakken. Zo kunnen (toekomstige) klanten die door de winkelstraat lopen kunnen zien dat er sale is. Je kunt hiervoor natuurlijk ook een roll up banner drukken en bij de ingang van je winkel of showroom neerzetten.

Gebruiken jullie al stickers op rol of andere stickers binnen jullie bedrijf?

Dit artikel wordt u aangeboden door Drukbedrijf.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids