Roland en Marion van Wijk. Foto: PR

Roland en Marion van Wijk. Foto: PR

Maandelijks stamppot eten bij Rockcafé Taste

Algemeen

GROENLO -  Dat Marion en Roland van Rockcafé Taste een goed stukje muziek kunnen maken, dat weten de meeste Grollenaren wel. Maar dat ze ook een fijn potje kunnen koken, dat is nog niet bij iedereen bekend. Sinds kort kan iedereen die van de kookkunsten van het stel én van een gezellige avond in een typische bruine kroeg-sfeer wil genieten, een keer per maand aanschuiven onder de noemer ‘Stamppot ett’n bi-j Taste’.

Tijdens de aanschuifavonden krijgen gasten een driegangendiner geserveerd. Het voorgerecht bestaat uit een smakelijke soep uit het uitgebreide repertoire van Marion dat varieert van Indiase courgettesoep tot Duitse curryworstsoep en van een heldere groentesoep tot een stevig bord snert. Daarna volgt een verse eigengemaakte stamppot à la Roland. De ene keer staat er stamppot zuurkool op het menu, dan weer eens hutspot, stamppot rauwe andijvie of een echte Hollandse stamppot boerenkool. De stamppotten worden altijd geserveerd met spekjes, rundvlees, braadworst of rookworst. Uiteraard mag na een stevig maal een toetje om de gaatjes te vullen niet ontbreken. Het nagerecht, bedacht en bereid door de gastheer en -vrouw, is iedere keer weer een verrassing.

Stamppot ett’n bi-j Taste vindt maandelijks plaats op een willekeurige woensdag (meestal einde van de maand) en start om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur). Kosten: 17,50 euro p.p. exclusief drankjes. Tickets dienen vooraf aangeschaft te worden via rockcafetaste.stager.nl/web/tickets of via de website www.rockcafetaste.nl. Er is plaats voor maximaal 16 personen dus bestel op tijd. De eerstvolgende datum is woensdag 24 november.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant