Afbeelding
Foto: PR

Leer nu salsa dansen in Groenlo, Doetinchem en Lichtenvoorde

Stralend, fit en gezond 2015 in? Dansen is de beste manier om dit te realiseren. Met deze koude en donkere winterdagen neigen we ernaar om binnen te blijven en minder aan lichaamsbeweging te doen. Met al het eten tijdens de feestdagen vliegen de nodige kilo's er zo aan. Dit kun je op een leuke manier voorkomen door gezellig salsa te gaan dansen. Niet iedereen is gek op de sportschool, maar men wil wel graag op een leuke manier in beweging blijven. Dansen is dan de juiste oplossing. Kortom, ga dansend het nieuwe jaar in en breid je sociale contacten uit bij jou in de buurt.

Je kunt op de dansschool naast kwaliteit ook een gemoedelijke en gezellige sfeer verwachten. De docenten zijn van alle markten thuis, in 10 jaar bouw je een hoop ervaring op in hoe je het beste kan doceren en mensen kunt vermaken. Ook is de dansschool actief met het deelnemen aan wedstrijden en is wederom in de prijzen gevallen tijdens het Wereld Kampioenschap Salsa 2017 in Miami (Florida, USA).
De opgedane internationale kennis wordt uiteraard in het lesprogramma verwerkt. Je kunt er dus vanuit gaan dat je op een professionele manier leert dansen. Naast de lessen in Doetinchem, Lichtenvoorde en Groenlo, wordt nog meer geboden. Zo kun je ook terecht voor het boeken van workshops en shows voor kleine en grote partijen. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Proeflessen
Wil je eerst even kijken of de dans bij je past? Geen probleem: op 4, 5 en 6 januari worden er gratis proeflessen gegeven op verschillende levels in Doetinchem. Op 15 januari in Lichtenvoorde en op 16 januari in Groenlo. 19:30 uur ladies latin solo (alleen voor dames) en 20:30 uur salsa beginners 1 (als danspaar). Heb je geen danspartner als heer of als dame, kom dan toch naar de proefles. Misschien is de verdeling wel dusdanig dat het in balans is. Wil je korting ontvangen? Lever dan de flyer in of de advertentie die op 24 december en 7 januari in de Elna en Groenlose Gids staat.

Wil je meedoen, geef je snel op want vol is vol.


info@salsaconquista.nl
06-27404585
www.salsaconquista.nl
'De Leeuw', Rapenburgsestraat 9 te Lichtenvoorde
'De Bron', Buitenschans 3 te Groenlo
'Partycentrum Doetinchem', Korte Kapoeniestraat 6A