De Boetners
De Boetners Foto: PR

17 januari KUDO-avond bij Taste

De KUDO-avonden, inmiddels een succesformule bij Rockcafé Taste, zijn bedoeld voor bands die de oefenruimte uit willen, een try-out willen doen, zichzelf graag willen presenteren, of gewoon graag willen spelen. Drie bands op een avond, er staat een volledige backline voor ze klaar (waardoor snelle bandwissels gegarandeerd zijn), en altijd een prachtige sfeer. Aanstaande zaterdag The Bud Spencer Rock Explosion, de Boetners en The Bree.

The Bud Spencer Rock Explosion
The Bud Spencer Rock Explosion is een nieuwe band uit het Oosten des lands. Dat men daar kan rocken is geen geheim, en deze band is daar geen uitzondering op. Knallende rocksongs, pakkende countrybaksels en een verdwaalde wals of polka. Nummers over dagelijkse problemen met je auto of je geliefde, het mooie weer en tig andere onderwerpen waar iedereen wel over mee kan praten.
Dit alles gegoten in een jasje van simpele maar strakke nummers, het liefst zonder een solo; het staat garant voor een prima avondje losgaan. "The Bud Spencer Rock Explosion will knock you down!"

De Boetners
We zagen ze al in Taste met de eerste Taste's Rock Request en afgelopen jaar met de Grolse kermis. Kwaliteit en plezier gegarandeerd. De Boetners zagen het daglicht tijdens de Zwarte Cross in 2011. Ondertussen heeft de band vier hits op zak met 'Woar is Eric?' (2011), 'Siebes Geet Deur' (2012) 'Noar de Klote' (2013) en de populaire zomerhit 'Goa Je Met (Noar Mien)' (2013). Inmiddels is ook hun eerste album een feit. En we weten het allemaal: van klein denken is nog nooit iemand groot geworden. De Boetners maken nummers in hun moerstaal. Rock & Roll nummers met een knipoog in het Achterhoekse dialect. Grote inspiraties zijn dan ook Normaal, Boh Foi Toch en internationale bands als AC/DC en Status Quo. De Boetners zijn: Kevin Raayman (zang, gitaar) en Koen Büttner (gitaar, achtergrondzang). Tijdens deze KUDO spelen ze met hun volledige band: Kevin Raayman (zang, gitaar), Koen Büttner (gitaar, achtergrondzang), Alex Simons (basgitaar), Bram Kruijt (drums, achtergrondzang), Roel Bolder (trompet, trekzak).

The Bree
The Bree is vorig jaar ontstaan, doordat een aantal jongens weer graag muziek wilden maken. Omdat ze allemaal in dezelfde wijk, de Brie, wonen, werd de band naam dan ook The Bree. Met de komst van een zangeres is de band compleet, en proberen ze de wereld te veroveren. Aan hun enthousiasme kan het in ieder geval niet liggen. Ze willen graag een feestje maken van elk optreden. Het repertoire is pop/rock, en de band bestaat uit: Remco Kelderman, Bas Borkes, Clemens Lievers, Mike Mendels en Ina Overbeek.


zaterdag 17 januari 2015, 21.30 uur
Rockcafé Taste, Groenlo
entree vrij